RE: Buyurun kadayıf sarmasına
derya_derya yazdı:
SIK SIK VE AZ AZ YEMEK YEMELİSİN.AKŞAM 8 DEN SONRA AĞIR ŞEYLER YEME.MESELA PEYGAMBERİMİZ BİZE ÇOK İYİ BİR ÖRNEK(HANGİ KONUDA DEĞİLKİ).SOFRADAN TAM DOYMADAN KALKIYORMUŞ MESELA.HEM SÜNNET YAPARSIN HEMDE KİLO VERİRSİN.ABİ BENDE GİTTİKÇE ZAYIFLIYORUM.SENİN BANA ÖNERİN VARMI.ALYANSIM PARMAĞIMDAN DÜŞCEK YAKINDA
Evet haklısın, Hz. Aişe validemize efendimiz buyurmuş ki "ya Aişe neden 3 öğün yemek yiyorsun, öğününü 2 ye düşür." demiş bende bu hadise dikkat etmeye çalışıyorum öyle çok abartılı bir kilom yok ama olmıycağı ne malum emin değiliz hiç birşeyden. en iyisi ne yemek yapmak nede yapılan yemekleri fazlasıyla yemek..
Bak sana tavsiyem ne biliyormusun kardeşim ben yurtta kaldığımız zaman akşam 9 10 gibi acılı sote makarna yapar yanındada biraz tuzlu ayran yanında çok güzel giderdi, bunu bir kaç gün böyle yap bak kilo alırsın hemen sadece alyans değil bileklikleri bile artık düşmeye bilir.:D:D:D şaka bir tarafa tavsiye ederim güzel oluyor derim ama tok yatmakta kalbi katılaştırır diye buyurur efendimiz. Bunada dikkat etmek lazım..
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥