Sabaha kadar yetiştirmeliyim
2.743 görüntülenme · 16 yanıt
Allah rızası için o kuyan bi şey biliyosa cevap yazsın 2008 oks matematik sorularını bir türlü bulamıyorum ne olursunuz internetten arayabilen arasın yada bilen söylesin çoooook acil bu ödevi sabaha kadar yetiştirmem gerek performans ödevim saatlerdir arıyorum ve hatta günlerdir bulamıyorum ne olur yardım edin!!!!!!!!
2008 OKS Soruları 2008 OKS Soru ve Cevapları
ablacım bu linke gir hemen göreceksin sorular da var cevaplar da yalnız acrobat reader istiyor açmak için inşallah o program vardır yoksa söyle onun da linkini göndereyim inşallah...
ablacım bu linke gir hemen göreceksin sorular da var cevaplar da yalnız acrobat reader istiyor açmak için inşallah o program vardır yoksa söyle onun da linkini göndereyim inşallah...
Adobe Reader - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com - ablacım burdaki programı indir masaüstüne fila kaydet sonra kat,ydettiğin dosyayı aç kuruluma başlayacak direk çalıştır diyeceksin sonra bitince de bu gönderdiğim linkteki sayfayı açabilirsin birşey olursa takılırsan ben burdayım yine haber et inşallah olur mu..
denizhknadobe reader - programının detaylı tanıtımı, kullanıcı yorumları - inndir.com - ablacım burdaki programı indir masaüstüne fila kaydet sonra kat,ydettiğin dosyayı aç kuruluma başlayacak direk çalıştır diyeceksin sonra bitince de bu gönderdiğim linkteki sayfayı açabilirsin birşey olursa takılırsan ben burdayım yine haber et inşallah olur mu..
allah razı olsun açabilim.!!.bi yazması kaldı hakkınızı helal edin nolur...???bu iyiliğiniz o kadar çok işime yarayacakki anlatamam...allah ecrini kat kat verir inşallah
can kırıklarıyahu ne zormuş varda açılmıyo sayfalat araştırmaya devam ediyorum
sizden de allah razı olsun çok teşekkür ederim bana yardımcı olmaya çalıştınız allah ecrini kat kat verir inşallah çok teşekkür ederim hepinize..hakkınızı helal edin lütfen
denizhknsenin işin görülsün yeter... Son dakika ödevleri yapmış biri olarak durumunu çok iyi anlıyorum:d o yüzden bir sıkıntın olursa yine buralardayız inşallahhh. Rabbim yar ve yardımcın olsun ablacım kolay gele...
allah razı olsun hayırlı akşamlar:)
işe yaradıysak ne mutlu ama yarayamadık galiba olsun bakalım allah zihin açıklığı varsin kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54824-sabaha-kadar-yetistirmeliyim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sabaha kadar namaz kıl hatırlarsın Dini Hikayeler 27 cevap
- SaBaHa kAdAr NaMaZ kIL hAtIRLaRsIn.... Dini Hikayeler 24 cevap
- Sabaha kadar namaz kıl hatırlarsın Dini sohbet 12 cevap
- Dün sabaha karşı Güzel Sözler 3 cevap
- Sabaha Uyanmak Nasihatler 6 cevap
- Şimdi sen “su” olduğunu düşün. Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tüken Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.