Kardeşlerim derdi olmayan insan yok her insanın mutlaka bir veya birden çok derdi vardır derdini paylaşmak isteyen arkadaşlar buyursunlar elimizden geleni yapmaya çalışalım hep beraber dua ile kalpten yardımcı olmak maksadım inşallah olabilirim olabiliriz.
Kendinize ayıracak 5(beş)dakikanız varmı?
787 görüntülenme · 2 yanıt
LeyL-Nur, post: 928398, member: 89858Selamun Aleykum kardeşim..Geçici dünyanın geçici derdine sabredip Rabbimize c.c sığınalım inşaAllah...Umalım ki affettiği ,razı geldiği kullardan oluruz :(
Vesselam veddua..
aleyküm selam inşallah kardesim amacımızsa bu zaten insanlara dertlerini unutturabilmek RABBİMİZİN izniyle ALLAHA yöneltmek hatırlatmak huzurun RABBİMİZi hatılamakla olduğunu hatırlatabilmek inşallah hep beraber başarabiliriz RABBİMİZİN yardımıyla.A.E.OL
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49716-kendinize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-varmi · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bana ayıracak 5 dakikanız varmı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- ( Sadece Ablalarım..) bana ayıracak 5 dakikanız var mı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- '' Bize ayıracak 5 dakikanız var mı '' Bölümü Yönetim Uygulamaları Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 62 cevap
- halimizi düşünüp gözümüzden bir damla göz yaşı akıtmak için beş dakikanız varmı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- ayıracak 5 dk.nız varmı? Hadis-i Şerif 2 cevap
- Bizi dinlicek 5 dakikanız var mı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.