arkadaşlar msn iletiniz ne??
15.834 görüntülenme · 179 yanıt
RavzadakinurunkölesiBen geçmişimi çöpe attım,çöpleri de ancak KÖPEKLER karıştırı...
Necip Fazıl Kısakürek
çok etkileyici, tam beni anlatıyor. Malasef ben geçmişteki acılara takılı kalanlardanım. Müsade ederseniz bu sözü yazıp çalışma masamın üzerine yapıştırıcam. Umulurki sizin vesilenizle artık bu kötü yönümü, olumlu hale getirebilirim.
Allah sizden razı olsun...
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarf ediyorsun??? (BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ)
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
abı_hayat, post: 891783, member: 10047çok etkileyici, tam beni anlatıyor. Malasef ben geçmişteki acılara takılı kalanlardanım. Müsade ederseniz bu sözü yazıp çalışma masamın üzerine yapıştırıcam. Umulurki sizin vesilenizle artık bu kötü yönümü, olumlu hale getirebilirim.
Allah sizden razı olsun...
:a35: Estağfirullah müsade kelimesinin sözü bile olmasın lütfen,buraya yazılmış ''A'' harfim bile burası içindir,müsadesiz kullanabilirsiniz..
Söz beni de çok etkiledi,umulur ki etki,bizi olumsuz etkileyenlere de yol alır...
Söz beni de çok etkiledi,umulur ki etki,bizi olumsuz etkileyenlere de yol alır...
Na sar et mene o'lura Calis se nind eol urr. :D
gülceeiletime bu sözü yazabilirmiyim,izin varsa:)Zira çook hoşuma gitti de.Ölümü de öldüren Rabbe Secdeler olsun.
tabiki zaten benim değil üstad necip fazıl ın bir şiirinden alıntı.. yani kamuya açık herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir :)
"we have only time to die" bana ait onun telif hakkını bir dua ile alabilirim :D
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
ectheliontabiki zaten benim değil üstad necip fazıl ın bir şiirinden alıntı.. yani kamuya açık herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir :)
"we have only time to die" bana ait onun telif hakkını bir dua ile alabilirim :D
.................:a12:...............
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43672-arkadaslar-msn-iletiniz-ne · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.