büyü

5.895 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Rabbim yar ve yardımcınız olsun :(
sakam

sakam

Yeni Üye · 0 mesaj

tabikide zor bir durum

allah herkasin yardımcısı olsun
sakam

sakam

Yeni Üye · 0 mesaj

allah böyle insanları ahirette cezalandırsın
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

Ablacım Devamlı Olarak Felak Suresini ve Nas Suresini Okuyun.... Benim Aklıma Bişi Gelmiyor Başka :(:(:(
sakam

sakam

Yeni Üye · 0 mesaj

alahın selameti vüzerinizde olsun
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

sakam, post: 878025, member: 91898sizedemi aynısı oldu açıklarmısınız

birebir aynısı değil tabiki kardeşim fakat benm evliliğimide yapılan büyüler bitirdi. Kayınvalidenden şüpheleniyorsan eşine söylemeyecektin çünkü böyle bir durumda eşin direkt annesini savunur, suçsuzken suçlu olursun. ben manisanın ilçesinde oturuyorum eğer bize yakınsanız size bu konuda yardımcı olabilecek kişiler önerebilirim.
sakam

sakam

Yeni Üye · 0 mesaj

sağol canım...ama artık bişey yapamayız..evimi kocamı çocuklarımı terkadip annemin evine yerleştim...ne yapabilirim ki?
seymab

seymab

Yeni Üye · 4 mesaj

cnm bide kalkmayan büyüler var o büyüyü ancak yapan çözebiliyor...bnim bi tanıdığıma omuştu kızı istediler vermediler kızda başkasına verildi akraba akrabaya büyü yapmış kız tam evlenirken sorun çıkardı nefret ediyorum evlenmicem die götürdüler rahatlamadı sonra büyüyü yapanı buldular o bozdu...bilgilndiriyim ddm..

büyü bozuldu kız evlendi çok seviyor kocasını...
seymab

seymab

Yeni Üye · 4 mesaj

büyüyü bozdurabilirsen herşey bitmişken bile belki düzelebilirsiniz tekrar?? büyü nede olsa bişeyin etkisi var...
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Allahü teala şifa versin , yardımcınız olsun..Siz vesile oldunuz, Allahü teala razı olsun bu dertten muzdarip olanlarda faydalanabilsin diye dua kösesine bazı dualar naklettik, linkten bakabilirsin inşallahü teala hayırlısıyla çocuklarınıza ve eşinize kavuşursunuz.

http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/72360-buyuden-sihirden-kurtulmak-icin-okunacak-dualar.html#post879412
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.