Siz Hangi Taraftasınız ?

672 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
ada6767

ada6767

Üye · 47 mesaj

Hz. İbrahim ateşe atılacağı zaman, karıncanın birisi başının üzerine bir su damlası almış,

kocaman ateşe doğru yürümeye koyulmuş.Bunu gören canlılar karıncaya sormuşlar.

Ey karınca, nereye gidiyorsun ? Karınca, sırtındaki su damlasıyla ateşi söndürmeye gittiğini söylemiş.

Soruyu soranlar hep birden gülmüş ve '' bu damlayla hiç ateş söner mi ?'' demişler.

Karınca başını kaldırıp kendisine gülenlere şöyle seslenmiş.

''Olsun, ben bu damlayla belki ateşi söndüremeyebilirim ama hiç olmazsa hangi tarafta olduğum anlaşılır .

SİZ HANGİ TARAFTASINIZ?
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

her zaman ALLAH celle celeluhu tarafından olanlardan olalım inşa-ALLAH safımızı belli edelim...
selam ve dua ile..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm kardeşi allah razı olsun güzel paylaşımın için hz ibrahimin ateşe atıldı yere gittim urfaya kalesine çıkmıştım gerçekten o balıklı göl çok ibret verici ve büyüleyici bi yer rabbim herkese gidip görmeyi nasip eylesin tabiiki ALLAH C.C tarfındayız emeğine sağlık
ada6767

ada6767

Üye · 47 mesaj

elanaz 21, post: 875642, member: 44598selamün aleyküm kardeşi allah razı olsun güzel paylaşımın için hz ibrahimin ateşe atıldı yere gittim urfaya kalesine çıkmıştım gerçekten o balıklı göl çok ibret verici ve büyüleyici bi yer rabbim herkese gidip görmeyi nasip eylesin tabiiki ALLAH C.C tarfındayız emeğine sağlık

Aleykûm Selam sağol kardeş. Hayırlı Akşamlar.
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

>AYLİN<, post: 875632, member: 22491her zaman ALLAH celle celeluhu tarafından olanlardan olalım inşa-ALLAH safımızı belli edelim...
selam ve dua ile..

aynen katiliyorum
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.