...AMERİKA DAN NE İSTERİZ...
1.338 görüntülenme · 8 yanıt
RE: ...AMERİKA DAN NE İSTERİZ...
SelamunAleyküm kardeşlerim
biz ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ.
Aç ta kalsak, sokakta da yatsak a.b.d. ye boyun eğmeyeceğiz İnşAllah...B)B)B)
Allah yardımcımız olsun...
Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım.
Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız.
SelamunAleyküm kardeşlerim
biz ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ.
Aç ta kalsak, sokakta da yatsak a.b.d. ye boyun eğmeyeceğiz İnşAllah...B)B)B)
Allah yardımcımız olsun...
Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım.
Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız.
Selamunaleyküm kardeşim, saolasın bu paylaşımından dolayı doğru söylüyorsun biz bu ülkenin başarısını istemiyoruz sanki öldüren elleri alkışlar gibi oluyoruz ve ben bundan nefret ediyorum saolasın Allah hak yolunda ilewrleyene İNŞ. yardımcı olacaktır...Selametle kalın...B)
Selamunaleyküm kardeşim, saolasın bu paylaşımından dolayı doğru söylüyorsun biz bu ülkenin başarısını istemiyoruz sanki öldüren elleri alkışlar gibi oluyoruz ve ben bundan nefret ediyorum saolasın Allah hak yolunda ilewrleyene İNŞ. yardımcı olacaktır...Selametle kalın...B)
selamun aleyküm kardeşim.Allah razı olsun..dediğin gibi biz önce kendi aramızdaki güzel olmayan insanları seçerek ve ayırt ederek bu işe başlamalıyız..ve sonrasında iman gücü ve beraberlik ...duamız bu ..selam ve dua ile..
selamun aleyküm kardeşim.Allah razı olsun..dediğin gibi biz önce kendi aramızdaki güzel olmayan insanları seçerek ve ayırt ederek bu işe başlamalıyız..ve sonrasında iman gücü ve beraberlik ...duamız bu ..selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/374-amerika-dan-ne-isteriz · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Öncelikle bir hususu açıklamak isteriz: Nasihatler 6 cevap
- Öldürdün mü AMERİKA gibi öldüreceksin!!! Şiirler 7 cevap
- şeytan üçgeni: Amerika - Israil - Pkk Boykot 12 cevap
- Amerika Kuran-ı Kerim'e Saldırıyor Dini sohbet 4 cevap
- Amerika, Ghazni'yi Vurdu: 9 Afganlı Şehid Gündem 2 cevap
- giden amerika ...gelen biziz...BİZ Fatihlerin Yavuzların nesliyiz... Boykot 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.