"Simdi Namaz Vakti"
3.289 görüntülenme · 28 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Bahar kardeşim.
Sadece 1 videoyu izleyebildim.. Diğerlerini de zaman buldukça izlerim inşallah.. Yavaş ilerliyorlardı çünkü.. Güzel bir çalışma olmuş güzel kardeşim. Emeğine sağlık.. Namazlarımızın makbul olunması duası ile inşallah.. Allah c.c razı olsun.B)
Sadece 1 videoyu izleyebildim.. Diğerlerini de zaman buldukça izlerim inşallah.. Yavaş ilerliyorlardı çünkü.. Güzel bir çalışma olmuş güzel kardeşim. Emeğine sağlık.. Namazlarımızın makbul olunması duası ile inşallah.. Allah c.c razı olsun.B)
aliye_aliye, post: 862460, member: 67088Selamün Aleyküm Bahar kardeşim.
VE ALEYKÜM SELAM Kardesim Benim
AMIN INSALLAH Begendigine Sevindim. Sendende INSALLAH Kardesim
ALLAH´a Emanet Ol
B)
AMIN INSALLAH Begendigine Sevindim. Sendende INSALLAH Kardesim
ALLAH´a Emanet Ol
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44579-simdi-namaz-vakti · 30.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- simdi aglamak vakti gönlüm Dini sohbet 3 cevap
- .::Gitme Vakti Değil mi Yüreğim,Gitme Vakti::. Şiirler 23 cevap
- HADi SiMDi DE BILMEDiGiNiZ YERDEN ET ALIN VE BILMEDIGINIZ YERDEN YEMEK YIYIN BAKALIM. Sağlık ve Yaşam 4 cevap
- Bilgisayaranızda Namaz Vakti (İnternette En İyisi Bu) İslami Programlar 9 cevap
- Şimdi Namaz Vakti Nasihatler 8 cevap
- Akşam Namazı Vakti Kıl Beni Ey Namaz İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.