nerde olmak isterdiniz
10.989 görüntülenme · 12 yanıt
hayatta herkesin bir hedefi vardır kimi öğretmen kimi mühendis kimi doktor olmak ister.ama bazen herşey istediğimiz gibi yürümez zorda olsa istemediğimiz işleri yapmaya mecbur kalırız.sizlere soruyorum OLMAK İSTEDİĞİNİZ YER NERESİ?
CANAN25, post: 855861, member: 54443Şu an tek bir yerde olmak istiyorum o da mezarda............
:( demek bu kadar çıkmazdasınız hatırladım sizi daha önceki konulardan dvm etmekte sanırım problemleriniz Allah c.c. yardımcınız olsun Allah sizi feraha çıkarsın(amin)
öğretmen olmayı cok isterdim ama olmadı liseden sonra bırakmak zorunda kaldım nasipte yokmus demek:(ama suanda bir suyun kenarında oturup kendimle yüzleşmek isterdim...saatlerce tek kalıp beynimdeki soru işeretlerini suya bırakıp geri dönmek..ve yeni bir sayfa acmak..
ben dr olucam insaallah mezuniyetime 3 dersim kaldi.. ama asil nerdemi olmak isterim? soylim ... su an bol bol gezmek , peygamberin dogdugu yerleri gormek hac yani , evliyalarin turbelerini ziyaret etmek ,camiileri gezmek bol bol dua etmek tevbe etmek isterim.. insanlara yardim elini uzatabilmek bunlar benim ici onemli yoksa baska biseyin onemi yok benim icin ...Allah hepimize imanla ruh teslim etmeyi nasip etsin insaallah..
cakdoc, post: 855956, member: 18214ben dr olucam insaallah mezuniyetime 3 dersim kaldi.. Ama asil nerdemi olmak isterim? Soylim ... Su an bol bol gezmek , peygamberin dogdugu yerleri gormek hac yani , evliyalarin turbelerini ziyaret etmek ,camiileri gezmek bol bol dua etmek tevbe etmek isterim.. Insanlara yardim elini uzatabilmek bunlar benim ici onemli yoksa baska biseyin onemi yok benim icin ...allah hepimize imanla ruh teslim etmeyi nasip etsin insaallah..
hayırlısı kardeşim umarım gönlündeki herşeyi gerçekleştirirsin
öğretmen
öğretmen
esselamü aleyküm........bende öğretmen olmayı çok isterdim.ama malesef olmadı.hala içimde bi yara bu mesele...demek nasipte başka şeyler varmış..olsun biz ondan gele herşeye razıyız..eğer o hayrımızı istemişse.elbette bi çıkış kapısı açar.zaten ona inanmasaydımm bu dünyada yaşamazdım bile..nese şu anda olmak istediğim hiç bişiey olamadım...S<ABIR.. bakalım......
öğretmen
esselamü aleyküm........bende öğretmen olmayı çok isterdim.ama malesef olmadı.hala içimde bi yara bu mesele...demek nasipte başka şeyler varmış..olsun biz ondan gele herşeye razıyız..eğer o hayrımızı istemişse.elbette bi çıkış kapısı açar.zaten ona inanmasaydımm bu dünyada yaşamazdım bile..nese şu anda olmak istediğim hiç bişiey olamadım...S<ABIR.. bakalım......
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45471-nerde-olmak-isterdiniz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- nerde olmak isterdiniz Tanışma Köşesi 4 cevap
- kabe hala bekliyormu?nerde nerde!seccadeeeeeler Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- Hangi ülkenin yöneticisi olmak isterdiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- peki siz ne olmak isterdiniz? Edebiyat 1 cevap
- KİM OLMAK İSTERDİNİZ VE NEDENLERİ Dini sohbet 15 cevap
- Nasıl Bir Müslüman Olmak İsterdiniz? İslami Bilgi ve Kaynaklar 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.