nerde olmak isterdiniz

10.989 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

hayatta herkesin bir hedefi vardır kimi öğretmen kimi mühendis kimi doktor olmak ister.ama bazen herşey istediğimiz gibi yürümez zorda olsa istemediğimiz işleri yapmaya mecbur kalırız.sizlere soruyorum OLMAK İSTEDİĞİNİZ YER NERESİ?
CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

Şu an tek bir yerde olmak istiyorum o da mezarda............
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

CANAN25, post: 855861, member: 54443Şu an tek bir yerde olmak istiyorum o da mezarda............

neden ölmek.
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

CANAN25, post: 855861, member: 54443Şu an tek bir yerde olmak istiyorum o da mezarda............

:( demek bu kadar çıkmazdasınız hatırladım sizi daha önceki konulardan dvm etmekte sanırım problemleriniz Allah c.c. yardımcınız olsun Allah sizi feraha çıkarsın(amin)
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

canan sorununu anlata bilirsen sevinirim
eY sEvGiLi

eY sEvGiLi

Kıdemli Üye · 240 mesaj

öğretmen olmayı cok isterdim ama olmadı liseden sonra bırakmak zorunda kaldım nasipte yokmus demek:(ama suanda bir suyun kenarında oturup kendimle yüzleşmek isterdim...saatlerce tek kalıp beynimdeki soru işeretlerini suya bırakıp geri dönmek..ve yeni bir sayfa acmak..
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Cihad Beldelerinden Birinde.....
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

ben dr olucam insaallah mezuniyetime 3 dersim kaldi.. ama asil nerdemi olmak isterim? soylim ... su an bol bol gezmek , peygamberin dogdugu yerleri gormek hac yani , evliyalarin turbelerini ziyaret etmek ,camiileri gezmek bol bol dua etmek tevbe etmek isterim.. insanlara yardim elini uzatabilmek bunlar benim ici onemli yoksa baska biseyin onemi yok benim icin ...Allah hepimize imanla ruh teslim etmeyi nasip etsin insaallah..
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

cakdoc, post: 855956, member: 18214ben dr olucam insaallah mezuniyetime 3 dersim kaldi.. Ama asil nerdemi olmak isterim? Soylim ... Su an bol bol gezmek , peygamberin dogdugu yerleri gormek hac yani , evliyalarin turbelerini ziyaret etmek ,camiileri gezmek bol bol dua etmek tevbe etmek isterim.. Insanlara yardim elini uzatabilmek bunlar benim ici onemli yoksa baska biseyin onemi yok benim icin ...allah hepimize imanla ruh teslim etmeyi nasip etsin insaallah..

hayırlısı kardeşim umarım gönlündeki herşeyi gerçekleştirirsin
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Ben öğretmenim ..şuan aylardır göremediğim eşimin yanında olmak isterdim....
ÂNI YAŞA...
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 856083, member: 82229Ben öğretmenim ..şuan aylardır göremediğim eşimin yanında olmak isterdim....

şuan neredesiniz eşiniz nerede allah sizi bi an önce kavuştursun kardeşim
kerim yigit

kerim yigit

Üye · 39 mesaj

beytullah ta olmakk ıstrdım
apo001

apo001

Üye · 20 mesaj

öğretmen

öğretmen

esselamü aleyküm........bende öğretmen olmayı çok isterdim.ama malesef olmadı.hala içimde bi yara bu mesele...demek nasipte başka şeyler varmış..olsun biz ondan gele herşeye razıyız..eğer o hayrımızı istemişse.elbette bi çıkış kapısı açar.zaten ona inanmasaydımm bu dünyada yaşamazdım bile..nese şu anda olmak istediğim hiç bişiey olamadım...S<ABIR.. bakalım......
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.