Bu sorunun cevabını bilene yüz puan !

951 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Bu sorunun cevabını bilene yüz puan !Ünlü karikatürist Salih Memecan, CHP'nin parti katılım toplantılarında çarşaflı bayanların ön planda tutulmasını bakın nasıl çizdi...

CHP'ye katılan başörtülü kadınlar için "O çarşaflılar farklı. Masumane örtünmüşler" ifadesini kullanan CHP lideri Baykal'a atıfta bulunarak "Yandaki 4 çarşaflıdan hangisi masumane?" sorusunu soran Memecan'ın şıkları ise şöyle...

A-)Okul kapısındaki çarşaflı
B-)Devlet kapısında işe başvuran çarşaflı
C-)Resmi davet kapısındaki çarşaflı
D-)CHP'nin kapısındaki çarşaflı :a24:

yüz mimiklerine bakın anlarsınız
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

hafize

hafize

Guo1903

BRAVO VALLA 100 PUAN :a18:

Mevlana'dan

Bana

isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

:) hiç birisi değil geçen hürriyet haberde iyice baktım bayan değildi çarşaflı olan kapalı bayanlarında kapalı olduklarına asla inanmıyorum şu uğur dündarın programına bağlananlar hani şu baskıyla kapanan bayan vardı Allahım nasılda saptırdılar konuyu elimden gelse imkanım olsa kafasına bi tane patlatasım geldi

Allah c.c başta deniz baykala çarçaf giyen beylere birde kapalı olmadan kapalı gibi görünen o münafıklara akıl fikir versin zirzoplar.
hamzat

hamzat

Yeni Üye · 2 mesaj

sa ya arkadaşlar hala bu tartışmaları yapıyoruz malesef peki ben size bir kaç soru sorayım akp veya başka muhafazakar parti içinde bulunan türbanlılar ne kadar masum yani iş chpye gelince mi tartışma konusu oluyor
hafize

hafize

isranurr:) hiç birisi değil geçen hürriyet haberde iyice baktım bayan değildi çarşaflı olan kapalı bayanlarında kapalı olduklarına asla inanmıyorum şu uğur dündarın programına bağlananlar hani şu baskıyla kapanan bayan vardı Allahım nasılda saptırdılar konuyu elimden gelse imkanım olsa kafasına bi tane patlatasım geldi

Allah c.c başta deniz baykala çarçaf giyen beylere birde kapalı olmadan kapalı gibi görünen o münafıklara akıl fikir versin zirzoplar.

bende innmadım baykalın senaryosu ille birşeylere muhalefet yapacaklar ya bunun ahiret kısmını hiç düşünmüyorlar :a13:

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

hamzatsa ya arkadaşlar hala bu tartışmaları yapıyoruz malesef peki ben size bir kaç soru sorayım akp veya başka muhafazakar parti içinde bulunan türbanlılar ne kadar masum yani iş chpye gelince mi tartışma konusu oluyor

aleykümselam onlar geldiklerinde de kapalıydılar sonradan göstermelik kapanmadılar kalplerin içindekileri ancak Allah bilir chp adar vicdansız yoktur siz niye onu savunuyorsunuz örtüye sıkmabaş diyen Peygamberimizle alay eden nursuzlarla işimiz yok

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.