selam
646 görüntülenme · 3 yanıt
selam arkadaslar araniza yeni katildim dini konular hakkinda bilgi edinirken gordum bu siteyi we hosuma gitti hemen uye oldum.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selamünaleyküm sayın kardeşim.Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
selam ve yürekten samimi dualarımızla selametle kalınız kardeşim.
selam ve yürekten samimi dualarımızla selametle kalınız kardeşim.
ilhanselma, post: 846836, member: 73307selam arkadaslar araniza yeni katildim dini konular hakkinda bilgi edinirken gordum bu siteyi we hosuma gitti hemen uye oldum.
Hoş Geldiniz. Allahü teala ilim amel ve ihlasınızı arttırsın.
Selam ve dua eder dua beklerim.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
ilhanselma, post: 846836, member: 73307selam arkadaslar araniza yeni katildim dini konular hakkinda bilgi edinirken gordum bu siteyi we hosuma gitti hemen uye oldum.[/QUOselamun aleyküm.hoş geldin kardeşim aramıza.ALLAH'a emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44900-selam · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- selam ne güzel şey, güzel şey selam Tanışma Köşesi 6 cevap
- en güzel selam ile selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selam milleti; bir selam ver rüzgara.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Selam Sizlerin Üstüne Olsun Tanışma Köşesi 6 cevap
- Selâm âdâbı Sünnet-i Seniyye 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.