kayıp aranıyorrrr bilnur kardeşim nerelerde

2.687 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

...

...

Bilnur, post: 838047, member: 752hoşbulduk abii nasılsınız..özledim sizleri:a15:

Sağolun...
Hamdolsun iyiyim kardeşim...
Siz nasılsınız?
Umarız ters giden bir şey yoktur...?
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

Bilnur, post: 838050, member: 76367alla hkabul etsin gülüm....hahaha yav mervenur alemsin..çokgüldüm..bende bu bilnur kim diyom kaybolan benmişim...nasılsın mervenurcum..pastayı unutmadım gülüm bak hazırda :a27: hepsi bizim pastanın yiyebiliriz...

teşekkür ederim ellerine yüregine saglık tabı sensın kac günden beri bilnur bilnur diye dıye bu zamana geldım sesımde kısıldı bagırmaktan:a01:
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

yok abicim ters giden bişey yok hamdolsun..çocuk gelişimi okuyorum..pazartesi vizeler başlıcak..okul dolayısıyla giremiyorum...girdiğimde yazmaya çalışıyorum..çok mutlu oldum...sizleri gördümm..abi sende pastamsızdan yiyebilrsin:a03::a16:
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

mervenur beni düşündüğün için çok teşekkür ederim..inan çok mutlu oldum...sevildiğimi hissettim..allah razi olsun gülüm...oy oy seside kisilirmiş...dünd eaylin diyordu merve seni ariyor diye anlamamiştim..
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

...

...

Bilnur, post: 838055, member: 73307yok abicim ters giden bişey yok hamdolsun..çocuk gelişimi okuyorum..pazartesi vizeler başlıcak..okul dolayısıyla giremiyorum...girdiğimde yazmaya çalışıyorum..çok mutlu oldum...sizleri gördümm..abi sende pastamsızdan yiyebilrsin:a03::a16:

Sevindim...
Allah CC. sınavlarınızda kolaylık versin...
Zihin açıklığı versin inşallah...
Pasta için teşekkürler...
:a11:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
mervenur1

mervenur1

Bilnur, post: 838056, member: 66278mervenur beni düşündüğün için çok teşekkür ederim..inan çok mutlu oldum...sevildiğimi hissettim..allah razi olsun gülüm...oy oy seside kisilirmiş...dünd eaylin diyordu merve seni ariyor diye anlamamiştim..

allah hepimizden razı olsun ya ben bu pastanın hepsını yıyebılır mıyım cok güzelde
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

mavci, post: 838061, member: 78579
Sevindim...
Allah CC. sınavlarınızda kolaylık versin...
Zihin açıklığı versin inşallah...
Pasta için teşekkürler...
:a11:

allah razı olsun abi...sağolasın..ne demek herzaman yaparım pasta ben size yeterki isteyin:a20:
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

mervenur1, post: 838062, member: 43501allah hepimizden razı olsun ya ben bu pastanın hepsını yıyebılır mıyım cok güzelde

yiyebilirsin merve istediğin akdar hepsi senin:a07:
mervenur1

mervenur1

Bilnur, post: 838065, member: 78579
yiyebilirsin merve istediğin akdar hepsi senin:a07:

bu resımdekı bebıs gıbı oldum bende:a37::a03:
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

evet mervenurcum hepsi senin bu bebek gibi ye hiç çekinme:a20::a21:
mervenur1

mervenur1

Bilnur, post: 838091, member: 90758evet mervenurcum hepsi senin bu bebek gibi ye hiç çekinme:a20::a21:

cekınmıyorum zaten acıkmıstım doydum saol bu arad konusmaya daldık nasılsın ıyısındır inşallah okul nasıl gıdıyo
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

mervenur1, post: 838113, member: 18467cekınmıyorum zaten acıkmıstım doydum saol bu arad konusmaya daldık nasılsın ıyısındır inşallah okul nasıl gıdıyo

iyyim merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ssen nasılsın?okul iyi sınavlar başladı öyle işte gülümmm..kocaman öpüyorum seni biraz geç gördüm ama olsun..elbet cevap yazarsın:a19::a29:
mervenur1

mervenur1

bende iyiyim allaha sukur
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

mervenur1, post: 845028, member: 37844bende iyiyim allaha sukur

iyi olmana sevindim mervenurcum...allah bozmasın inşallah...:a29:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.