Arkadaşlar 1 dk niz var mi?

2.734 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

_YUSUF_Sevgili kardeşim
Evlilikte önemli olan kişiye ahiret yolunda yardımcı olacak insanla beraberlik kurmak.Ahirete yaklaştıracak cehennemden uzaklaştıracak cennete yaklaştıracak vs.
Yaş farkı ise temsilen peygamber efendimiz (sav) Hz.Aişe annemizle evlendiğinde 50 Hz.Aişe annemiz ise 15-20 yaşları arasında olugu bilinir.
O nedenle izah ettiğim gibi farklı şeylere takılmaya gerek yok amaç cehhennemden uzaklaşmak cennete yakınlaşmak olması gerekir.Salih bir eş ise yaş farkının (bence) önemi yoktur.
Selametle

Allah razı olsun.Beni çok güzel aydınlatıyosunuz.Bende öyle düşünüyorum ama yine de iyi bir karar vermek istiyorum...Yardımlarınız için sağolun..
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

zeynomisAllah razı olsun.Beni çok güzel aydınlatıyosunuz.Bende öyle düşünüyorum ama yine de iyi bir karar vermek istiyorum...Yardımlarınız için sağolun..

Mevlam cümlemizden razı olsun
Hayırlı kararlar verirsiniz inşaAllah
Selametle
eyupozlem oruc

eyupozlem oruc

Yeni Üye · 6 mesaj

arkadaslar yas aslında cokta önemli değil sectiğin kişinın eğer allah korksu varsa ahlakı güzelse hiç bir sorun olacağini sanmıorum ben 20 nışanlım 21 yasında allaha şükür ailem ve ben nişanlimdan cok memnunuz kısacası kardeslerım yas dğil ahlakdır önemlı olan hayırlı akşamlar
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Arkadaşlar hepinize teşekkürler yorumlarınızdan dolayı:::
bilgecan

bilgecan

Yeni Üye · 1 mesaj

Ne olur evliligim kocam icin dua!

Ne olur evliligim kocam icin dua!

ne olursunuz duaniza ihtiyacim var, kocam evden gitti, 2 haftada bunalima girdi ve gitti. 4 yasindaki Muhammedimi ve beni birakti. ne olursunuz duaya cok ihtiyacim var. :a17:
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

5 olabilir..
yani pınar altuğ atacan ve yağmur atacan gibi 10 yaş fark olmamalı...
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

bilgecan, post: 827542, member: 54443ne olursunuz duaniza ihtiyacim var, kocam evden gitti, 2 haftada bunalima girdi ve gitti. 4 yasindaki Muhammedimi ve beni birakti. ne olursunuz duaya cok ihtiyacim var. :a17:

Ablacım Allah yardımcın olsun inşallah döner inşallah
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

.....................................
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

s.a. Zeynep kardeşim, nasilsin?
Bence önemli olan kafa yapilarin uyuşmasi, yaş o kadar önelmli degil,
eger karşindaki kişi, sana deger veriyor, saygi gösteriyorsa vede seviyorsa, tabiki ahlagida önemli iyi bir kişi ise, tam benim evlenebilecegim kişi, bir ömür onunla anlaşabilirim diyorsan, yaşin önemi yok bence....
Birde allah yolunda bir insansa ondan hiç korkma diyecem ama, inanki önceden bunu çok savunuyordum ama şimdi.........
Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum...
Akil yaşta degil baştadir bence...
Selam ve dua ile...
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

çok doğru söyledin canım kardeşim gerçekten aklı yaşta başta.Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.. sen iyisin inşallah
haydi kurtuluşa

haydi kurtuluşa

Yeni Üye · 2 mesaj

selamün aleyküm herkeze rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlularada edalar nasip etsin inşallah kardeşim allah rızasinı bildikten sonra 1 ,2 yaş küçük olmuş büyük olmuş aradaki dengi dengine de olur
harun78xxx

harun78xxx

Aktif Üye · 64 mesaj

bilgecan, post: 827542, member: 54443ne olursunuz duaniza ihtiyacim var, kocam evden gitti, 2 haftada bunalima girdi ve gitti. 4 yasindaki Muhammedimi ve beni birakti. ne olursunuz duaya cok ihtiyacim var. :a17:

üzüldüm.allah yardımcınızolsun.inşaallah rabbim dualarınızı kabul eder
Paylaş:

◆İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.