Bugün kendini pek iyi hissetmeyenlerdenmisin?:(
1.118 görüntülenme · 9 yanıt
bunu nedeni neymiş biliyomusun kardeşim
düşünürken hep olumsuz şeyleri düşünüyomuuz o yüzden ya mutsuz yada umutsuz oluyomşuz bencede öle çünkü ne zamn olumsuz şeyler düşünsem arkası hemen geliyo
düşünürken hep olumsuz şeyleri düşünüyomuuz o yüzden ya mutsuz yada umutsuz oluyomşuz bencede öle çünkü ne zamn olumsuz şeyler düşünsem arkası hemen geliyo
ewt bende öle olıyordum ama dediğim gibi olmsuz düşüncelerin arkası kesilmiyo bir süre sonra kendine acımaya başlıyosn ben hep böle mutsuz olcam gibi bence güzel şeyler düşünün mesela çok mutlu olduğunuz bi günü yada çok sevdiğini bi yakınınızı inanki çok işe yarıyo o yüzden sıkıntılarınızın üzerinde durrup kendinizi sıkmayın tammmı kardeşim rabbimin sevgisi bize yeter bu sevgiyi düşünün....
neslihantozan, post: 835883, member: 60391ewt bende öle olıyordum ama dediğim gibi olmsuz düşüncelerin arkası kesilmiyo bir süre sonra kendine acımaya başlıyosn ben hep böle mutsuz olcam gibi bence güzel şeyler düşünün mesela çok mutlu olduğunuz bi günü yada çok sevdiğini bi yakınınızı inanki çok işe yarıyo o yüzden sıkıntılarınızın üzerinde durrup kendinizi sıkmayın tammmı kardeşim rabbimin sevgisi bize yeter bu sevgiyi düşünün....
Beni anladıgınız ve yardım ettiginiz icin tesekkur ederim .. Allah razı olsun..
:)
Bu sitede gezinmek biseyler okumak yazmak aslında cok işe yarıyor dimi tavsiye edelim herkese :):)
Elemirem, post: 835905, member: 30743Beni anladıgınız ve yardım ettiginiz icin tesekkur ederim .. Allah razı olsun..
:)
Bu sitede gezinmek biseyler okumak yazmak aslında cok işe yarıyor dimi tavsiye edelim herkese :):)
tabiki öle bazan herşeyi göremiyoruz bizim yerimize görenler anlatınca herşey daha kolay oluyo
sözelci, post: 835928, member: 57410ya kardeşler hele benim bugun iki kuruşluk keyfim vardı annem sagolsun mahvettti ama farklı bişey daha var içim daralıyo nefes alamıyorum ne yapcam bilmiyorum oodaya kapadım kendimi.... dua eder misiniz bana
ewt bi kardeşimiz daha
annelerimiz baş tacımız herzaman onlar haklı öyle olmasa bile yargılayamayız
sende hemen kendine gel ve kötü şeyler düşünme
tabiki dua ederiz
selametle....
elemirem kardeşim
katııyorum neslihan ablaya
hep olumlu düşünürsen hep mutlu olursun.
biraz kendine zaman ayır.
kendi kendinin doktoru ol.
bu psikolojik bir durum
sen beynini neye yönlendirirsen o beyin onan gider
selametle kalın
katııyorum neslihan ablaya
hep olumlu düşünürsen hep mutlu olursun.
biraz kendine zaman ayır.
kendi kendinin doktoru ol.
bu psikolojik bir durum
sen beynini neye yönlendirirsen o beyin onan gider
selametle kalın
sözelci, post: 835928, member: 57410ya kardeşler hele benim bugun iki kuruşluk keyfim vardı annem sagolsun mahvettti ama farklı bişey daha var içim daralıyo nefes alamıyorum ne yapcam bilmiyorum oodaya kapadım kendimi.... dua eder misiniz bana
Evdeki huzurda etkiliyor insanı haklısın:(:(
Annem bana da kızdı aslında sanırım o da etkiledi beni..
Dua ederim hepimiz icin fakat olumsuz düsündügüm icin bisey degismiyo :(
:a17:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44252-bugun-kendini-pek-iyi-hissetmeyenlerdenmisin · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN kendini sorgulayabilirmisin.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Bugün özel bir gün çünkü ben bugün de yaşıyorum.. Genel Konular 8 cevap
- Bugün özel bir gün çünkü ben bugün de yaşıyorum.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Mezarlıklar Kendini vazgeçilmez sananlarla Dolu..! Genel Konular 4 cevap
- Sanatkara birak kendini Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Başkalarını Uyarıp Kendini Unutmamak Nasihatler 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.