◊_Dua edenin,"Rabb' im" demesi_◊
3.819 görüntülenme · 54 yanıt
Dertsiz dua soğuktur.Dertliyken yapılan dua gönülden kopar...
selamun aleykum hemşehrim baharım kardeşim ;)
rabbim razı olsun.
dua ile
selamun aleykum hemşehrim baharım kardeşim ;)
rabbim razı olsun.
dua ile
Selam arkadaşlar allah gerçektende kabul etmeyeceği duaya devam ettirmezmiş duaya devam etmek ümidini kesmemek kabul edileceğinin hiç şüphesiz göstergesidir dualarinizi birakmayin aksine daha çok isteyin çünkü kerem sahibinden istiyoruz allah bizleride duasini kabul gördüğü kullarindan eylesin amin.
öyle gerçektende janımız sıkkın olduğu zamanlarda yapılan dualar dha gönülden oluyor. we inş rabbimin dergahından geri çewrilmiyor. her duamızın yaralı gönüllerle yapılabilmesi dileğiyle..
serap25Selam arkadaşlar allah gerçektende kabul etmeyeceği duaya devam ettirmezmiş duaya devam etmek ümidini kesmemek kabul edileceğinin hiç şüphesiz göstergesidir dualarinizi birakmayin aksine daha çok isteyin çünkü kerem sahibinden istiyoruz allah bizleride duasini kabul gördüğü kullarindan eylesin amin.
:evet
Amin insALLAH
Bilgilendirdiginiz icin ALLAH Razi Olsun
Amin insALLAH
Bilgilendirdiginiz icin ALLAH Razi Olsun
_şimal_s.a cok güzel bir paylaşımdı..
emeğine sağlık..
Ve Aleyküm Selam
Begendiginize Sevindim Tesekkür Ederim
(ayrica imzaniz cok ama cok güzel Mimar Sinan´in ustalik eserim dedigi "Selimiye Cami" Görmeyi cok istiyorum insALLAH Birgün nasip olur...)
Yorumunuz Icin Tesekkür Ederim ALLAH´a Emanet Olun
(ayrica imzaniz cok ama cok güzel Mimar Sinan´in ustalik eserim dedigi "Selimiye Cami" Görmeyi cok istiyorum insALLAH Birgün nasip olur...)
Yorumunuz Icin Tesekkür Ederim ALLAH´a Emanet Olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37402-dua-edenin-rabb-im-demesi · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- DUA EDENİN ALLAH DEMESİ Dini sohbet 4 cevap
- Dua edenin ''Rabbim'' demesi Dini Hikayeler 192 cevap
- Dua edenin ''RABBİM'' demesi.. Dini Hikayeler 8 cevap
- Ya Rabbi" dememizin altında, Allah'ın "buyur" demesi vardır. Dini sohbet 7 cevap
- İman edenin, neyi yok; imandan mahrum olanın neyi var ki? Kıssadan Hisse 4 cevap
- Üç defa cuma namazını terk edenin nikahı düşermi? Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.