Nasreddin Hoca mı?

11.891 görüntülenme · 49 yanıt

Paylaş:
sahabe 2004

sahabe 2004

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 39 mesaj

S.A
Hay ALLAH sizden sonsuz sınırsız razı olsun kardeşlerim,bildiğiniz gibi Nasrettin Hoca büyük bir ALLAH Dostudur İnşallah.Onun kıssalarında birçok ibretlikler var ama dediğiniz gibi üstünde dahi düşünmeden laf olsun torba dolsun misali aleladebirinden söz eder gibi fıkralarını anlatır dururuz.....AEOİ.
mübarek

mübarek

Aktif Üye · 65 mesaj

s.a gerçekten güzel bir konu ya değinmişsiniz allah sizlerden razı olsun siz ve sizin gibileri bizden eksik etmesin
mübarek

mübarek

Aktif Üye · 65 mesaj

dualarım sizinle.....
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

aglarken dikkat edelim
gülerken düşünelim
bize ne demek düşer
emegine saglık
rabbim yar ve yardımcın
olsun
selam ve dua ile
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

"O ne alaya aldı, nede güldürdü o sadece düşündürmek istedi. dilden dile nesilden nesile doğru aktarılmadı doğallığını yitirdi."

selamun aleykum teşekkürler
rabbim razı olsun
selam ve dua ile
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamün aleyküm AŞKA MECNUN;
emeğine sağlık gerçekten güzel bir konuya değinmişsin Allah razı olsun senden şu dünyada gerçeğinden çarpıtılıp farklı aktarılan o kadar çok şey var ki, bazı değerlerimizi zedeleyici bu da onlardan biri Rabbim gerçekleri hakkıyla anlamak ve anlatmak nasip etsin inşaallah selam ve dua ile...
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

herşeyde yaptıkları gibi allahın evliyasınada çamur atmaktan utanmıyorlar.oysa ki nasreddin hoca eşşege talebelirinin sorularını cevaplarken edepsizlık olmasın diye ters binerdi.fakat işte malum fıkralarve malum kişiler tarafından çarpıtılmış...
gri1972

gri1972

Yeni Üye · 1 mesaj

nasreddin hoca

nasreddin hoca

çalışmanıza teşekkür ederim
reispelin

reispelin

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamun Aleyküm.
Nasreddin hocanın fıkralarını çok dinlemişliğim olmuştu zamanında. Ama inanın bu yazıyı okuyasıya kadar durumun bu tarafını yani ince ayrıntısı hiç farketmemiştim. Allah razı olsun hem emek ve paylaşımınızdan dolayı hemde bir gerçeğin daha farkında olmamızı sağladığınız için.
Selam ve dua ile..
Metekaan

Metekaan

Aktif Üye · 77 mesaj

eline emeğine sağlık çok güzel olmuş.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.