lütfen dua edin
915 görüntülenme · 5 yanıt
ahiret-yolcusu, post: 766000, member: 37970selamün aleyküm kardeslerim allah izin verirse kuran ögrenmeye basliyorum mevlam herkese nasip etsin kardeslerim duanizi erksik etmeyin:a26:allaha emanet olun
Aleyküme selam kardeşim.Rabbim yardımcın olsun.bende başladım ama kurs bitti kurana geçemedim.inşallah başka bir kursa yazıldım.eylülde başlıcak.Rabbim yardımcımız olsun.
selamün aleyküm kardeslerim bugün bu siteye giremedim cok üzüldüm valla bu site benim canimresmen yaa cok seviyorum bu siteyi allah herkesten razi olsun hayirli ramazanlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40201-lutfen-dua-edin · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Yardım Edin Lütfen .. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Eşim beni arayip sormuyor lütfen yardim edin ne yapacağimi bilmiyorum. İslam'da Aile Hayatı 38 cevap
- Acaba ben günahmı işliyorum??? Lütfen Yardım Edin Bilgisayar Programları 9 cevap
- lütfen forward edin..yalvariyoruz !! aynen gönderiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.