Vidomodo.Com
Ezandan ve Kurandan rahatsız oldular!
1.835 görüntülenme · 10 yanıt
Ezandan ve Kurandan rahatsız olanların yaptıkları bir toplantının videosu aşağıdaki linkte.
Vidomodo.Com
Vidomodo.Com
ay çok üzüldüm.hazmedemiyorlarmışş:Dbi bilseler ki biz onları hiiiç takmıyoruz o zaman kafayoı yerler zannnımca.işte allaha acmışlar bi şavaş.debelenip duruyorlar.oysaki galib olan başından belli iken....
REZALET.özgürlükten bahseden insanların özgürlük anlayışı onlar için en büyük acı cumhurbaşkanının hanımının bile başı kapalı
Selamün Aleyküm kardeş ya varya inanılmaz rezalet Ya resmen kendileri değilde şeytan konuşuyor
Allah'ım Güzel ve Sonsuz Güç Sahibi Olan Rabbim Sen bu insanları tez bir zamanda islah Eyle politikacı erkeklerden bile bu kadar iğrenç şeyler duymadım Şoktayım REZALET REZALAT REZALET!!!
OKADAR ÖFKELENDİM Kİ ANLATAMAM AMA HEMEN HADİS-İ ŞERİF GELDİ AKLIMA "ÖFKELENME" ONLAR EZELDEN YOLLARINI ÇİZMİŞLER ZATEN.
Halimize bin Şükür!!!
Emeğine sağlık herkese sunduğun için Rabbim razı Olsun kardeş!
Selamün Aleyküm!
Allah'ım Güzel ve Sonsuz Güç Sahibi Olan Rabbim Sen bu insanları tez bir zamanda islah Eyle politikacı erkeklerden bile bu kadar iğrenç şeyler duymadım Şoktayım REZALET REZALAT REZALET!!!
OKADAR ÖFKELENDİM Kİ ANLATAMAM AMA HEMEN HADİS-İ ŞERİF GELDİ AKLIMA "ÖFKELENME" ONLAR EZELDEN YOLLARINI ÇİZMİŞLER ZATEN.
Halimize bin Şükür!!!
Emeğine sağlık herkese sunduğun için Rabbim razı Olsun kardeş!
Selamün Aleyküm!
Rezalet rezil rüsva insan müsveddeleri cehennem tuturuklari bunlar BU gibi dinin emirlerini kaldirmak isteyenlerde dünyada iken cehennemle müjdelenmişler gibi sinirden ne yazacağimi bilemedim .paylaşim için allah razi olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39906-ezandan-ve-kurandan-rahatsiz-oldular · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ezandan ve Kuran'dan rahatsız oldular ( İzleyiN) Dini sohbet 2 cevap
- Ezandan rahatsız oldular Boykot 27 cevap
- Ezandan ve Kurandan Rahatsızlarmış... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 35 cevap
- Ezandan çok etkilendi ve 'Elif' oldu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Diyalogcular, ezandan, Hz. Muhammed'i (s.a.v) çıkardılar, SKANDAL! Boykot 25 cevap
- Kurandan okuyalım Kur'an Tefsiri 593 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.