Ezandan ve Kurandan rahatsız oldular!

1.835 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
MaSuMpC

MaSuMpC

Yeni Üye · 9 mesaj

Ezandan ve Kurandan rahatsız olanların yaptıkları bir toplantının videosu aşağıdaki linkte.

Vidomodo.Com
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

ay çok üzüldüm.hazmedemiyorlarmışş:Dbi bilseler ki biz onları hiiiç takmıyoruz o zaman kafayoı yerler zannnımca.işte allaha acmışlar bi şavaş.debelenip duruyorlar.oysaki galib olan başından belli iken....
ank1818

ank1818

Üye · 31 mesaj

hepsininde suratlarına bi bakın lütfen,nasıl nursuz müsübet tipliler.:D
m.unal

m.unal

Yeni Üye · 1 mesaj

Hamedemiyorlar ve de hazmedemeyecekler Allah Bizimle
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Yanlarından bir başı örtülü hanım geçince zoruna gidiyormuş. Siz de benim yanımdan geçince bende sizler için ne kadar üzülüyorum bir bilseniz..Allah ıslah eylesin...
gitarro

gitarro

Aktif Üye · 87 mesaj

bu insanlar kıble olarak kendilerine şeytanı seçmişler ve onun etrafında dönüp ona tavaf ediyorlar. ve şeytan da eminim kısk kıs gülüyor. Ne diyelim Allah ıslah etsiz....
belkısuzun

belkısuzun

Aktif Üye · 62 mesaj

REZALET.özgürlükten bahseden insanların özgürlük anlayışı onlar için en büyük acı cumhurbaşkanının hanımının bile başı kapalı
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Selamün Aleyküm kardeş ya varya inanılmaz rezalet Ya resmen kendileri değilde şeytan konuşuyor
Allah'ım Güzel ve Sonsuz Güç Sahibi Olan Rabbim Sen bu insanları tez bir zamanda islah Eyle politikacı erkeklerden bile bu kadar iğrenç şeyler duymadım Şoktayım REZALET REZALAT REZALET!!!

OKADAR ÖFKELENDİM Kİ ANLATAMAM AMA HEMEN HADİS-İ ŞERİF GELDİ AKLIMA "ÖFKELENME" ONLAR EZELDEN YOLLARINI ÇİZMİŞLER ZATEN.

Halimize bin Şükür!!!

Emeğine sağlık herkese sunduğun için Rabbim razı Olsun kardeş!

Selamün Aleyküm!
ELİFNUR

ELİFNUR

Kıdemli Üye · 120 mesaj

Rezalet rezil rüsva insan müsveddeleri cehennem tuturuklari bunlar BU gibi dinin emirlerini kaldirmak isteyenlerde dünyada iken cehennemle müjdelenmişler gibi sinirden ne yazacağimi bilemedim .paylaşim için allah razi olsun.
sarmaşık

sarmaşık

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Bu nedir ya inanın sonunu getiremedim...Allaha havale ediyorum Rabbim büyük..
cennetingülleri

cennetingülleri

Üye · 28 mesaj

ALLAH ISLAH ETSİN.başkasöze ne hacet!!!!!!
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.