BİRAZDA GÜLELİM..

137.548 görüntülenme · 1.455 yanıt

Paylaş:
medahms

medahms

Mübarek Üye · 1.989 mesaj

. cemaatın hepsi imama bakmış.imam da ne yani iki rekat namaz kıldırdıysak müslüman mı olduk; demiş.
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

Hangi ülkede ne yapilmamali??

Hangi ülkede ne yapilmamali??

Yunanistan ‘da sakın Türk kahvesi istemeyin.
Türk kahvesinin adı bu ülkede, Yunan kahvesidir

Nepal ‘de ayak üzerinden atlamayın. Kötülüğü simgeler
Şili ‘de lokantada ellerinizi karnınızın üzerine koyun. Yoksa servis yapmazlar.
Mogalistan ‘da ıslık çalmayın. Kötü ruhları davet etmiş olursunuz.
Hindistan ‘da sokakta tuvaletini yapanlara tepki göstermeyin. Yasaldır.
Kolombiya ‘da gece sakın kırmızı ışıkta durmayın. Soyulursunuz.
Çin ‘de yere tükürmek serbesttir. Balgamın üzerine basmak yasaktır.
ABD ‘de trafik polisi sizi durdurursa elleriniz direksiyon üzerinde put gibi bekleyin. Hareket ederseniz vurulabilirsiniz.
Endonezya ‘da küçük çocukların başını okşamayın, yoksa zekaları gelişmez
Tibet ‘te çay bardağını iki elinizle avuçlamazsanız saygısızlık etmiş olursunuz
Japonya ‘da çatal, kaşık yerine kullanılan çubukları tabağa çapraz koymak hakarettir
Bahama Adaları ‘nda çiçekli etek giymek koca arıyorum anlamına gelir.
Endonezya ‘da pazarlık sırasında satıcı parayı yere atarsa son fiyat anlamına gelir
Panama ‘da çok güzelseniz size %20 ‘ye varan indirim yaparlar
Sumatra ‘da küçük çocukların resmini çekmek yasaktır. Dişlerinin gelişmesini önler inancı hakimdir.
Rusya ‘da taksi şoförleri ile akademik bir tartışmaya girmeyin. Çoğu üniversite eski öğretim üyesidir.
İskoçya ‘da içkiyi geri çevirmek hakarettir.
İtalya ‘da Spaghetti ‘ye makarna demek hakarettir
Yine İtalya ‘da otel odanıza giren hırsızı dövmek suçtur
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

çok güzeldi.
ellerine saglık.
selametle
kasım hadi

kasım hadi

çok güzeldi.
ellerine saglık.
selametle
reispelin

reispelin

Yeni Üye · 0 mesaj

:):) Emeğine Sağlık..
Selametle..
kasım hadi

kasım hadi

çok güzeldi.
ellerine saglık.
selametle
kasım hadi

kasım hadi

çok güzeldi.
ellerine saglık.
selametle
kasım hadi

kasım hadi

çok güzeldi.
ellerine saglık.
selametle
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum :):):)
harıkaymış
kasım hadi

kasım hadi

çok güzeldi.
ellerine saglık.
selametle
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

eyhayatBir zamanlar bir adam bir kıza evlenme teklif etmiş.
Kız "hayır" demiş,
Adam da sonsuza dek mutlu yaşamış

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Allah razı olsun kardeşim,
Selam ve baki dua ile kalın.

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Neslinin son türü heralde bu erkek. Sakın genetik yapılarıyla oynanmış olmasın.
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

:Dvay be bu kocamıymış şimdi yani:D:D
ay ben istemem böyle koca:D
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

inşallah böyle bir durum hiç olmaz.çünkü böyle olursa ailede ciddiyet sarsılır...Ama ben kardeşimin tebessümümüze vesile olması için yazdığı kanısına vardım
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

nedennn

nedennn

Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?
* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?

* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?
* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altıncı sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar?

* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?

* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız

* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...
* Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?
* Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?

* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?

* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?

* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir?

* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?

* Neden futbol takimi olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur?

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?

alıntıdır..
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

annem anlatır.yanımızda oturan felçli kadının gençken tıpkı şiirdeki gibi bir kocası varmış.kadın ve kızı hergün bir yere gider eve pek uğramazlarmış.epey çocuk da var.kocasının üzerinden kapıyı kilitleyip gidermiş.kızı mahalledeki kadınlara babasını övermiş;''benim babam öyle güzel yer silerki hiç biriniz öyle silemezsiniz'' diye. adam kalp hastasıymış,fazla sürmeden ölmüş zaten.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

tip ya varmı böyle biri acaba
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

ayy çok komik ama genede evlerden ırak bu ne biçim erkek böle...
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

narçiçeğiçok güzel olmuş ya benim en çokkasabın söyledikleri hoşuma gitti .teşekkür ederim emeğine sağlık

:a01::a01::a01:
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

EBRUGULLUçok güzel olmuş.

ALLAH razı olsun.........
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.