incinurcuğum senin için burdayım
3.116 görüntülenme · 39 yanıt
dinci, post: 731846, member: 16903selamün aleyküm fatmana nerdesin hiç görünmüyorsun neler oluyor
aleyküm selam abla saat 5 te kursa gidyorum denk gelemdik senle uzun süredir...sen nasılsın bi yaramazlık yoktur inşallah...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
rüyam3, post: 731847, member: 62491Selamün Aleyküm
Fatmanam seni gördüğüme çok sevindim:a15: incinur kadar değerimiz olmasada :a17: burda olmandan mutluluk duydum hayırlı cumalar canım...
aleyküm selam canım..sağol..incinurum kadar kimse değerli olamaz:a15:ALLAHA EMANET OL CANIM GÖRÜŞRÜZ....
dinci, post: 731887, member: 50317neden girmiyorsun forumlara bari bizimkilere bak sen olmadan tadı yok
nedenini biliyorsun abla buraya yazmayacağım tekrar..incinurun besmele konusu hariç hiçbiyerde yazmayacağım...ALLAHA EMANET OL
fatmana ben senı tanımıyorum ama cok yerde rast geldim yorumuna ve senden bahsedenlere :(ben sahsi olarak seni tanımak isterim nedir böyle senı sinirlendiren :( bizim sucumuz ne ki muhabbetinden mahrum bırakıosun:(ama böyle diosanda mutlak vardır bi hikmeti fatmanacım.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
fatmanam bana cewpda vermıyor.olsun ablacım inşallah rabbimin rızası oldugu kullardan olursun selam ve dua ile.selametle..
MyKaBuS, post: 732252, member: 84106Aylin Şimdi Fatmaana Ablam Sitede Yok O Yüzden Cevap Yazmıyor :)
kardeşim pc donuyo ya ondan online gözüküo :) benım sucum yok. baktım seni göremedim ama :(
aylin26, post: 732235, member: 13352fatmana ben senı tanımıyorum ama cok yerde rast geldim yorumuna ve senden bahsedenlere :(ben sahsi olarak seni tanımak isterim nedir böyle senı sinirlendiren :( bizim sucumuz ne ki muhabbetinden mahrum bırakıosun:(ama böyle diosanda mutlak vardır bi hikmeti fatmanacım.
selamün aleyküm kardeşim teşekkürler...anlatsamda bişey değişmeyecek o yüzden boşverin..bu sitede herşeye güzel deyin geçin yada her yazilan yanlişa susun...yoksa barinamazsiniz....neyse boşverin...allaha emanet olun..hayirli akşamlar...hakkimdaki düşünceleirin için sağol..allaha emanet ol
ehlisünnet, post: 731888, member: 73307selamun aleyküm...
fatmana kardeşim bir kusur işlediysek bilelim hatamızı telafi edelim..çok mesafeli yazıyorsun...:a17:
aleyküm selam..hiç yazmak istemiyorum siteye onun için bunada şükür.....ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI AKŞAMLAR
İNCİNUR, post: 731730, member: 9204as.ablacım.beni kırmadığın için teşekkür ederim.seni kim üzdü bilmem ama biz onları allaha havale edelim.ben seni herkeze karşı savunacam.hemde müslüman kavga etmez,yaslan söylemez,kalp kırmaz.allaha emanet olablacım.dualarımı senden eksik etmicem.dua ile kal ablacım.allha emanet ol.şimdi bakkala gidicem.birazdan gelicem.
incinura katılıyorum
onları allaha havale edin
abla hep burda kalın işaallah
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
S.A. Fatmaana ablacım ... Ben de sizi tam tanımıyorum ama bakın ne çok seveniniz varmış...Ne güzel sizin için... Niye girmek istemediğinizi tahmin ediyorum. ' Biz birbirimizi biliriz.'
Yazılarınızın ve yorumlarınızın devamını yine de bekliyorum ... Dua ile.
bagban, post: 732308, member: 23787S.A. Fatmaana ablacım ... Ben de sizi tam tanımıyorum ama bakın ne çok seveniniz varmış...Ne güzel sizin için... Niye girmek istemediğinizi tahmin ediyorum. ' Biz birbirimizi biliriz.'
aleyküm selam kardeşim..sağol güzel yorumun için....ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI AKŞAMLAR
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
selamün aleyküm değerli fatmana kardeşim,,
bu sitede en çok gördüğüm sizdiniz..en çok yardım etmeyi sevende (dualarda) en çok bu forumları öne çıkaran ve herkesin dualarda birleşmesini sağlayan da sizdiniz
bir gün bir baktım siz de yoksunuz..
oysa bizler sizler gibi kardeşlerimizi kaybetmek istemiyoruz.
biz birlik olmak istiyoruz
yanlış neydi..kimdi.bilmiyorum
şu an için sizin burda olmanız önemli sadece
hatalar telafi edilebilir değil mi kardeşim
önemli olan burda bu maneviyatı paylaşmak
azalarak,bıkarak,siteden ayrılarak bu yolda birlikte yürüdüğünüz,maneviyatınızı her gün bir parça daha büyüttüğünüz ,islamı sevdiğiniz,sevdirdiğiniz ve dualarına katkıda bulunduğunuz kişiler hatrına diyelim....
küçük incinurun hatrı çokçaymış pek sevindim
şimdi belki bizlerin de hatırı kalmıştır belki kalbinizin küçük yerlerinde kırıntı halinde..
sebeb ve sonuç olmasın..kin ve küskünlükte..sadece burda bir fatmana olsun....
selamün aleyküm
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
berat05, post: 732348, member: 73208selamün aleyküm değerli fatmana kardeşim,,
bu sitede en çok gördüğüm sizdiniz..en çok yardım etmeyi sevende (dualarda) en çok bu forumları öne çıkaran ve herkesin dualarda birleşmesini sağlayan da sizdiniz
bir gün bir baktım siz de yoksunuz..
azalarak,bıkarak,siteden ayrılarak bu yolda birlikte yürüdüğünüz,maneviyatınızı her gün bir parça daha büyüttüğünüz ,islamı sevdiğiniz,sevdirdiğiniz ve dualarına katkıda bulunduğunuz kişiler hatrına diyelim....
küçük incinurun hatrı çokçaymış pek sevindim
şimdi belki bizlerin de hatırı kalmıştır belki kalbinizin küçük yerlerinde kırıntı halinde..
sebeb ve sonuç olmasın..kin ve küskünlükte..sadece burda bir fatmana olsun....
selamün aleyküm
aleyküm selam berat abla..sağol güzel yorumun için...ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI GECELER....
inci nurcuğum inan hiç içimden gelmiyor....bu siteye yazı yazmak ..lütfen bana kırılma olurmu..seni sevip sevmemekle ilgisi yok girmememin..sende beni seviyorsan israr etme.... inan burda dönen okadar çok şey görüyorumki insanalara karşı güvenim sarsılıyor.....girmediğim günlerde daha huzurluydum.....allaha emanet ol canuım...
Allah Allah hayırdır inşaallah,
Bir müddet aranızda değildim elde olmayan sebeplerden Ancak döndüm ki ne göreyim sitenin en gözde üyeleri parçalanmış....fatmanam gidiyorum diyor....talip amcam gitmiş.....aliye kardeşim yok.....cevdet abinin ismi anasayfadan da silinmiş.....yahu neler oluyor anlamadım ki....... , size birileri birşeyler yapmışlar ama gördüğüm kadarıyla anlatmak istemiyorsun fatmanam, tamam ama benim ve ben gibilerin suçu ne...... SENi bizden mahrum ediyorsun........
Ben inanıyorum ve güveniyorum ki ne olduysa sen haklısın ve haklılığının sonucu böyle davranıyorsundur....Ancak canım vefalı Kardeşim benim Lütfen kızgınlığını biraz biraz hafifletmeye gayret et ve affedici ol canım,,, " Rabbim haklı olduğu halde affedenlerin yanındadır " bunu biliyorsun değil mi? daha yazmama gerek yok çünki sen doğru yolu biliyorsun sana güveniyor ve en kısa zamanda en azından benim ve sevdiğin kardeşlerin forumlarına katılmanı, güzel paylaşımından bizleri mahrum etmeyeceğini ümit ediyorum ve bekliyorum vesselam....
İşte yazıyorum gittiğin için gönlüm sana kırgın......Ben seni çok özledim.
Site yöneticilerine kızdıysan belli ki bir sorun yaşıyorlar ...yoksa mutlaka önlemini alırlar ya da gerekeni yaparlar kardeşim, senin gibi değerli bir üyelerini kaybetmek istemezler herhalde.....!
Bir müddet aranızda değildim elde olmayan sebeplerden Ancak döndüm ki ne göreyim sitenin en gözde üyeleri parçalanmış....fatmanam gidiyorum diyor....talip amcam gitmiş.....aliye kardeşim yok.....cevdet abinin ismi anasayfadan da silinmiş.....yahu neler oluyor anlamadım ki....... , size birileri birşeyler yapmışlar ama gördüğüm kadarıyla anlatmak istemiyorsun fatmanam, tamam ama benim ve ben gibilerin suçu ne...... SENi bizden mahrum ediyorsun........
Ben inanıyorum ve güveniyorum ki ne olduysa sen haklısın ve haklılığının sonucu böyle davranıyorsundur....Ancak canım vefalı Kardeşim benim Lütfen kızgınlığını biraz biraz hafifletmeye gayret et ve affedici ol canım,,, " Rabbim haklı olduğu halde affedenlerin yanındadır " bunu biliyorsun değil mi? daha yazmama gerek yok çünki sen doğru yolu biliyorsun sana güveniyor ve en kısa zamanda en azından benim ve sevdiğin kardeşlerin forumlarına katılmanı, güzel paylaşımından bizleri mahrum etmeyeceğini ümit ediyorum ve bekliyorum vesselam....
İşte yazıyorum gittiğin için gönlüm sana kırgın......Ben seni çok özledim.
Site yöneticilerine kızdıysan belli ki bir sorun yaşıyorlar ...yoksa mutlaka önlemini alırlar ya da gerekeni yaparlar kardeşim, senin gibi değerli bir üyelerini kaybetmek istemezler herhalde.....!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38342-incinurcugum-senin-icin-burdayim · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.