Buzla birleşenler

1.950 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

buzla birleşenler

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm damlacım.seni görmek ne güzel ama bakıyorumda sen bizi unutmuşsun canım kardeşim.:a17:kuzum nerelerdesin sen.
<DAMLA>

<DAMLA>

mahsun kul, post: 732533, member: 71287selamün aleyküm damlacım.seni görmek ne güzel ama bakıyorumda sen bizi unutmuşsun canım kardeşim.:a17:kuzum nerelerdesin sen.

aleykum selam ablacım unutmadım unuturmuyum hiç ancak böyle geceleri çok az girebiliyorum unutmadım vaktim olmuyor ablacım seni görmek daha güzel ablacım rabbim seni hiç ağlatmasın inşallah:a14:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

<damla>, post: 732541, member: 81912
aleykum selam ablacım unutmadım unuturmuyum hiç ancak böyle geceleri çok az girebiliyorum unutmadım vaktim olmuyor ablacım seni görmek daha güzel ablacım rabbim seni hiç ağlatmasın inşallah:a14:

amin cümlemizi.çok özledim ya damlam.eskiden ne güzel dertleşirdik.ha bu arada tubayla görüşüyoruz çoook selami var.
<DAMLA>

<DAMLA>

mahsun kul amin cümlemizi.çok özledim ya damlam.eskiden ne güzel dertleşirdik.ha bu arada tubayla görüşüyoruz çoook selami var.

evte ablacım tugba ablanın ben telefon numarasını istemiştim kardelenden ama sanırım alamadı bende üstelemedim aleykum selam bendende çok selam söyle ablacım inşallah yakında daha rahat konuşuruz benim şimcik çıkmam gerekiyor kendine çok iyi funda ablam benim incunuruda çok çok öpüyorum B)
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
Nur_u Secde

Nur_u Secde

<DAMLA>, post: 732550, member: 61910
evte ablacım tugba ablanın ben telefon numarasını istemiştim kardelenden ama sanırım alamadı bende üstelemedim aleykum selam bendende çok selam söyle ablacım inşallah yakında daha rahat konuşuruz benim şimcik çıkmam gerekiyor kendine çok iyi funda ablam benim incunuruda çok çok öpüyorum B)
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

<<B)>>

ben veririm sana bende var.telefonlaşıyoruz.sende rabbime emanetsin canım
<DAMLA>

<DAMLA>

mahsun kul, post: 732553, member: 73307ben veririm sana bende var.telefonlaşıyoruz.sende rabbime emanetsin canım

tamam ablacım çok sevindim görüşürüz yine inşallah :a14:
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Selamün Aleyküm Nur Damlası Kardeşim...

Eline emeğine yüreğine sağlık Kardeşim Bu sıcak yaz gününde bu harika görüntüler içimi serinletti

Selam ve Baki DUA işle ALLAH a emanet ol
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.