sabunlarım:)
3.430 görüntülenme · 29 yanıt
dinci, post: 731439, member: 74557selamün aleyküm hayırlı cumalar sabunlar bir harika emeyine sağlık
aleykum selam kardeşim sizede hayırlı cumalar gözlerinize saglık
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
selam ve dua ile
<<B)>>
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)
:a06:BU SABUNLARDA Bİ BAŞKAYMIŞ..:a04: sanatın farklı bir dalı
paylaşım için teşekkürler..
:a06:BU SABUNLARDA Bİ BAŞKAYMIŞ..:a04: sanatın farklı bir dalı
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
gecekondu, post: 731458, member: 19388selamun aleyküm emeğinize sağlık çok güzel ilginç resimler :a32:
bu sabunları sakın çocukların önüne koymayın yerler valla :a01:
aleykum selam siz bana yazmamışsınız ama selamınızı alıyorum sizinde gözlerinize saglık kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>
firdes, post: 731824, member: 74557:a06:BU SABUNLARDA Bİ BAŞKAYMIŞ..:a04: sanatın farklı bir dalı
evet kardeşim gözlerine saglık ben teşekkür ederim
selam ve dua ile
<<B)>>
selam ve dua ile
<<B)>>
selamun aleyküm kardeşim çok güzel resimler derken genel anlamda söyledim .. orda yanlız o yemek şeklindeki sabunların çocuklardan uzak tutulması gerektiğinden bahsetmek istemiştim .. Sizlerde Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile kalın ..

gecekondu, post: 731837, member: 82360selamun aleyküm kardeşim çok güzel resimler derken genel anlamda söyledim .. orda yanlız o yemek şeklindeki sabunların çocuklardan uzak tutulması gerektiğinden bahsetmek istemiştim .. Sizlerde Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile kalın ..
aleykum selam anladım kardeşim ben neslihan hanıma yazdığınızı sanmıştım selamınız kalınca almak gerektiğini düşündüm bu nedenle cevapladım...
selam ve dua ile
<<B)>>
selam ve dua ile
<<B)>>
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38317-sabunlarim · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.