Bir Dardak Su

1.367 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

İbn-i Semmak, Abbasi halifelerinden birinin huzuruna girdi.Halife bu sırada su içiyordu.İbn-i Semmak'a;
-Bana nasihat et, dedi.İbn-i Semmak;
-Susuzluktan ölecek bir halde olsan ve seni ölümden kurtaracak suyu bütün servetin karşılığında verecek olsalar ne yaparsın?diye sordu.Halife;
-Bütün servetimi verir suyu alırdım,deyince İbn-i Semmak;
-O halde ,bir bardak su kadar kıymeti olan servetinle niçin öğünüp duruyorsun?dedi.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

hayırlı günler herkese:H
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

güzel bir paylaşım ellerine saglık sanada hayırlı günler
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Kardeşim bugün diğer yazılarını da okudum...hepsi de birbirinden güzeldi...ALLAHım sevablarınızı artırsın...hayırlı günler olsun...bütün hayırlar sizinle olsun...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

efzairem, post: 566451, member: 73228güzel bir paylaşım ellerine saglık sanada hayırlı günler

Allah razı olsun.Rabbime emanet ol kardeşim:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Im_muslim, post: 566459, member: 26071Kardeşim bugün diğer yazılarını da okudum...hepsi de birbirinden güzeldi...ALLAHım sevablarınızı artırsın...hayırlı günler olsun...bütün hayırlar sizinle olsun...

Beğendiğinize sevindim.son günlerde okuduğum kityaplardaki bu güzel yazıları paylaşmak istedim.Sizede hayırlı günler.amin inşallah.:H
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

canım selam öncelikle açık olduğunu gördüm bir şey öğrenmek isterim senden burda özel mesajlar nasıl gönderiliyor bazı konularda özel olarak bilgi almak istediğim ablalar varda bana yardımcı olursan sevinirim allaha emanet ol sevgi ve dualarımla hayırlı günler sanada
Nur_u Secde

Nur_u Secde

gülderen özdemircanım selam öncelikle açık olduğunu gördüm bir şey öğrenmek isterim senden burda özel mesajlar nasıl gönderiliyor bazı konularda özel olarak bilgi almak istediğim ablalar varda bana yardımcı olursan sevinirim allaha emanet ol sevgi ve dualarımla hayırlı günler sanada

aleyküme selam güzel kardeşim.böyle birşey yok.yasak kardeşim.Allaha emanet ol.:H
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

Selamun Aleykum

Selamun Aleykum

Eline emegine saglik kardesim guzel bir kissa idi.Selam ve dua ile.
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.ALLAH GERÇEK DEĞERLERİN FARKINA VARANLARDAN EYLESİN CÜMLEMİZİ.SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Canan38Eline emegine saglik kardesim guzel bir kissa idi.Selam ve dua ile.

aleyküme selam.Allah razı olsun.rabbime emanet olun.:H
ZaRiNa/MeDiNe

ZaRiNa/MeDiNe

Kıdemli Üye · 142 mesaj

_çok anlamlı bi paylaşımdı,Allah c.c razı olsun..
selam ve dua ile..B)
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

mahsun kul İbn-i Semmak, Abbasi halifelerinden birinin huzuruna girdi.Halife bu sırada su içiyordu.İbn-i Semmak'a;
-Bana nasihat et, dedi.İbn-i Semmak;
-Susuzluktan ölecek bir halde olsan ve seni ölümden kurtaracak suyu bütün servetin karşılığında verecek olsalar ne yaparsın?diye sordu.Halife;
-Bütün servetimi verir suyu alırdım,deyince İbn-i Semmak;
-O halde ,bir bardak su kadar kıymeti olan servetinle niçin öğünüp duruyorsun?dedi.

selamun aleyküm ablacım..Allah razı olsun. emeğinize sağlık..
bu güzel kıssayı tekrar ibretlenerek okuduk..Rabbim sevabınızı yazsın inşaAllah..
selam ve dua ile kalın ablacım..Hayırlı günler..:HB)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

ZaRiNa/MeDiNe_çok anlamlı bi paylaşımdı,Allah c.c razı olsun..
selam ve dua ile..B)

Allah sizdende razı olsun.Rabbime emanet olun:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

nigdeli, post: 566647, member: 37220
selamun aleyküm ablacım..Allah razı olsun. emeğinize sağlık..

bu güzel kıssayı tekrar ibretlenerek okuduk..Rabbim sevabınızı yazsın inşaAllah..

selam ve dua ile kalın ablacım..Hayırlı günler..:HB)

Aleyküme selam canım kardeşim.Allah senden de razı olsun.amin inşallah.Rabbime emanetsin güzel kardeşim.:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

selamün aleyküm.hayırlı günler
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

Allah razı olsun . ibretlik ve uyarıcı bir paylaşım. selam ve dua ile yaradan'a emanet olun...
aslan38

aslan38

Üye · 21 mesaj

gerçekten ders verici bi hadise ......

güzeldi teşekürler ;)
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

Allah c.c razı olsun çok güzel bir ders verilmiş...
selam ve daimi dua ile...
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
aslan38

aslan38

Üye · 21 mesaj

GERÇEKTENDE ARKDAŞLARIN söylediği gibi güzel bi kıssadan hisseydi teşekür ederim ;)

pardon yaa yanlışlıkla yzıdm arkadaşlar sayfa güncellemedi o yüzden oldu özür dilerim kusura bakmayın :(
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.