herkesi tatile yolluyorum

10.530 görüntülenme · 86 yanıt

Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

aminenur, post: 728073, member: 73307evet ablam uzungöl harika biryer ...tavsiye ederim çocukaları evde bırak ablam :)
onlarda büyüyünce gider (ben çokmu kötüyüm neyim eyvahh!!:D)

amine nur ben hiç onlarsız biryere gitmedim ALLAH CC ayırmasın teyzesi çocuklar duymasın siteyi bloke edrler:a21: aminenur sen hakaten güzel çekmişsin fotorafları ben uzun gölü çok merak ediyorum inşallah görmek nasip olur bu gece dualarında beni unutma
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

ablam inşaALLAH sizde beni unutmayın özellikle istiyorum ablam..biraz sıkıntılarım var onlar için ederseniz ...rabbim razı olsun ... şaka dedim ablam bilirim onlarsız gitemeyeceginizi gitseniz bile heran onları düşünürsünüz .rabbim evlatlarınızı size bagışlasın acılarını göstermesin inşallah...
mevla yar ve yardımıcınız olsun gam ve telaştan uzak tutsun sizi ve ailenizi...
muhabbetle baki selamlar :)
dinci

dinci

aminenur, post: 728098, member: 70751ablam inşaALLAH sizde beni unutmayın özellikle istiyorum ablam..biraz sıkıntılarım var onlar için ederseniz ...rabbim razı olsun ... şaka dedim ablam bilirim onlarsız gitemeyeceginizi gitseniz bile heran onları düşünürsünüz .rabbim evlatlarınızı size bagışlasın acılarını göstermesin inşallah...
mevla yar ve yardımıcınız olsun gam ve telaştan uzak tutsun sizi ve ailenizi...
muhabbetle baki selamlar :)

amin amin amin sağol canım ben az önce sekine duası okudum sanada dua ettim akşam gene ederim RABBİM CC dualarımızı kabul etsin amin
hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

ablam benide dularında unutmazsın bu gece İNŞALLAH
dinci

dinci

hislerimm, post: 728143, member: 73307ablam benide dularında unutmazsın bu gece İNŞALLAH

unutman kardeş birazdan namaza duracağom ALLAHIN CC izniyle
hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

ALLAH razı olsun abla
dinci

dinci

hislerimmALLAH razı olsun abla

sağol canım sendende razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular