hayırlı günler kardeşlerım

1.705 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
meliha c.

meliha c.

Üye · 37 mesaj

uzun bır aradan sonra nıhayet tekrar sizlerle beraber olmak cok güzel. bildiğiniz gibi annem ameliyat oldu. devamlı onunla ugrasıyorum. bırtürlü fırsat bulup gıremedım. hepiniz hakkınızı helal edın.
sonayg

sonayg

Kıdemli Üye · 455 mesaj

selamün aleyküm çok geçmiş olsun
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

geçmiş olsun RAHMAN annenize acil şifalar eylesin..hoşgeldiniz..selametle
[medya]
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Allah şifalar versin arkadaşım..hoşgeldin
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

hoşgeldin meliha abla...nasılsınız..ANNENİZ NASIL OLDU..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GECELER..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Hoşgeldiniz Meliha Abla.anneniz Nasil?daha Iyicedir Inşallah.
emrah gürses

emrah gürses

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 49 mesaj

gecmiş olsun kardesim
meliha c.

meliha c.

Üye · 37 mesaj

isranurrHoşgeldiniz Meliha Abla.anneniz Nasil?daha Iyicedir Inşallah.

selamün aleyküm. canım kardeşlerım sızın dualrınız sayesınde cok ii allaha sükürler olsun. ama huy degıstırdıgı ıcın bıraz zorlanıyoruz. olsun rabbım bugünlerıde gösterdi ya. babacıgın nasıl oldu canım. inşallah oda saglıgına kavusmustur. rabbıme emanet olun.
meliha c.

meliha c.

Üye · 37 mesaj

fatmanahoşgeldin meliha abla...nasılsınız..ANNENİZ NASIL OLDU..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GECELER..

selamün aleyküm. dün gece hep size baktım ama göremedim. allah sızlerden razı olsun. nasılsın kardeşim senın saglığın nasıl oldu? rabbım hıc bır zaman sıkıntıda bırakmasın sızı ve diğer kardeslerımı. artık ınsallah hep sızlerle olacagım allaha emanet olun
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

meliha C.selamün Aleyküm. Canım Kardeşlerım Sızın Dualrınız Sayesınde Cok Ii Allaha Sükürler Olsun. Ama Huy Degıstırdıgı ıcın Bıraz Zorlanıyoruz. Olsun Rabbım Bugünlerıde Gösterdi Ya. Babacıgın Nasıl Oldu Canım. Inşallah Oda Saglıgına Kavusmustur. Rabbıme Emanet Olun.

Aleyküm Selam

çok şükürler Olsun Sevindim.daha Kavuşamadi.2 Hastanede De Yatak Problemi Var Bugün Yine Gitti.uyuşmalar çoğaldi.inşallah Hemen Takarlar Stentleri.huy Değiştirdi Derken Sinirlimi Oldu Abla Anneniz
fatmana

fatmana

meliha c.selamün aleyküm. dün gece hep size baktım ama göremedim. allah sızlerden razı olsun. nasılsın kardeşim senın saglığın nasıl oldu? rabbım hıc bır zaman sıkıntıda bırakmasın sızı ve diğer kardeslerımı. artık ınsallah hep sızlerle olacagım allaha emanet olun

ALEYKÜM SELAM..
abla senin geldiğini görünce bizde geldik foruma ama karşılaşamadık..BEN İYİYİM ELHAMDÜLİLLAH ...BİKAÇ AY SONRA ANTALYAYA KONTROLE GİDECEĞİM..İNŞALLAH İLAÇLARA SON VERİRLER...AMİN ABLA GÜZEL DUALRIN İÇİN....EŞİNİZLE SORUNLARINIZ NE OLDU AKLIMIZ HEP SİZDE....A.E.O
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Meliha abla annenizin iyi olmasına çok sevindim Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın inşaAllah yanılmıyosam eşinizlede sorunlarınız vardı inşaAllah onlada aranız iyi olmuştur Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok çokda geçmiş olsun Rabbime emanet olun Hayırlı Günler

Selam ve dua ile....
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

allah sağlık sıhat versin yardımcımız olsun ısparta yalvaç
ZEMİNE

ZEMİNE

Yeni Üye · 6 mesaj

Rabbim kimin ne türlü derdi varsa şifasını versin
ZEMİNE

ZEMİNE

Yeni Üye · 6 mesaj

Fatmana adlı kullanıcıya bende sağlıklı hayırlı ömürler diliyor benim içinde dua etmelerini bekliyorum
SERKANERDEM

SERKANERDEM

Üye · 28 mesaj

Kardeşlerim Hepinizden Allah Razi Olsun...
METİN22

METİN22

Üye · 25 mesaj

Meliha kardesım annenıze acil şifalar dılerım Yüce Rabbimden sizde tekrardan hoşgeldiniz
fatmana

fatmana

selamün aleyküm abla yine uzun süredir haber yok senden..inşallah herşey yolundadır..allaha emanet ol
..Muamma..

..Muamma..

Kıdemli Üye · 116 mesaj

s.a ben sızınle tanısamamıs olsam da tanısmak uzere bı fıılıyatta bulunıyım.. bu ılk adımım olsun ..:) hosgeldınız.. cokca gecmıs olsun.. Rabbım acıl sıfa versın annenıze.. selametle..
[Yâ Şâfî]
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.