Ezan Sesi

1.579 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
DAMLAEVRİM

DAMLAEVRİM

Üye · 21 mesaj

A.s Kadreşlerim.geçenlerde Uykuya Dalmak üzereyken Ezan Sesi Ile Kendime Geldim. O Kadar Güzel Bir çocutk Sesiydi Ki Bu Gözlerimi Kapatip Ezani Dinlemekten Kendimi Alikoyamadim.bir çok Kisiye Acaba Acaba Bu Nedir Diye Sordum Ama Kimse Bana Net Bir Açiklama Yapmadi.iki Gece Arka Arkaya Ayni Sey Oldu Acaba Bu Ne Demekti.
DAMLAEVRİM

DAMLAEVRİM

Üye · 21 mesaj

Arkadaslar Benim Bu Soruma Cvp Yazacak Biri Yokmu.?
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
cevabını bılmıyorum ama
ezan sesı kadar guzel bır ses olmadığından emınım kı hayırlıdır
allah ezan seslerını kulaklarımızdan sılmesın amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıe
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

s.a namaza ilk başladığım zamananlarda ezan sesini çok duyardım eğere namaza başladıysan yada o niyetteysen o yüzden duyuyo olabilirsin allaha emanet ol
DAMLAEVRİM

DAMLAEVRİM

Üye · 21 mesaj

NAMAZA BASLAMAYI DÜSÜNÜYORUM ÇOK İSTİYORUM.AMA İS YERİM NAMAZIMI KILMAYI MÜSAİT DEĞİL ZAMANIMIN ÇOĞUDA İSTE GEÇİYO BİR ÇÖZÜM YOLU BULAMADIM DAHA.NAMAZA BASLAYIP BIRAKMAYI NAMAZI TERKETMEYİ DE İÇİME SINDIREMİYORUM.nE YAPICAM HIÇ BILMIYORUM.GÖRÜSLERİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİM.
istatistik

istatistik

Yeni Üye · 3 mesaj

CENAB I RABBİM ezanı MUHAMMEDİYEYİ ahirete kadar TÜRKİYE nin ve tüm islam ülkelerinin üstünden susturmasın susturmak isteyenlere ALLAH fırsat vermesin
DAMLAEVRİM

DAMLAEVRİM

Üye · 21 mesaj

Amin.allah Kulaklarimizi Ezan Sesinden Mahrum Birakmasin
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

selamun aleyküm nerde yaşıorsunuzz:) bizim köyde imamlar bazen çocuklarına okuturdularrr sizinkide öyle olmasınnnn:) hayırlı günlerr...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Merhaba...

Merhaba...

DAMLAEVRİM, post: 664776, member: 1572NAMAZA BASLAMAYI DÜSÜNÜYORUM ÇOK İSTİYORUM.AMA İS YERİM NAMAZIMI KILMAYI MÜSAİT DEĞİL ZAMANIMIN ÇOĞUDA İSTE GEÇİYO BİR ÇÖZÜM YOLU BULAMADIM DAHA.NAMAZA BASLAYIP BIRAKMAYI NAMAZI TERKETMEYİ DE İÇİME SINDIREMİYORUM.nE YAPICAM HIÇ BILMIYORUM.GÖRÜSLERİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİM.

Atalarımızın bir sözü vardır....
Namazda gözü olmayanın EZANDA kulağı olmaz diye...
:evet
Allah CC. hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin...
Bir başlayın inşallah gerisi gelecektir...
Allah sabır versin...
:G
Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
DAMLAEVRİM

DAMLAEVRİM

Üye · 21 mesaj

ozden-ihlselamun aleyküm nerde yaşıorsunuzz:) bizim köyde imamlar bazen çocuklarına okuturdularrr sizinkide öyle olmasınnnn:) hayırlı günlerr...

ESPİRİ YAPILAMAYACAK KADAR CIDDI BI KONU OLDUĞUNU DÜSÜNÜYORUM BU BENİM GÖRÜSÜM SİZİ BİLEMEM EZANI NE KADAR CIDDIYE ALIYORSUNUZ.
DAMLAEVRİM

DAMLAEVRİM

Üye · 21 mesaj

Atalarımızın bir sözü vardır....
Namazda gözü olmayanın EZANDA kulağı olmaz diye...

Allah CC. hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin...
Bir başlayın inşallah gerisi gelecektir...
Allah sabır versin...

Selam ve DUA ile...

ÇOK TESEKKÜR EDERİM.DÜSÜNCELERİNİZ İÇİN İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA BASLAMAYI DÜSÜNÜYORUM.ALLAH HIÇ BIRIMIZI ONUN YOLUNDAN AYIRMASIN.HAYIRLI GÜNLER.TÜM HAYINIL DUALAR ÜZERİNİZDE OLSUN
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Merhaba Kardeşim Bu Olayin Belki Allah Tarafindan Namaz Kilman Için Yapilmiştir. Ezanin Sesinden Etkilenen çok Kim Etkilenmezki Işallah Yaptiğin Ibadetler Kabul Olur. Genelde Sabah Ezaninda Olur. Allah'a Emanet Ol Inşallah Faydali Olmuştur...:
DAMLAEVRİM

DAMLAEVRİM

Üye · 21 mesaj

CAN DOSTUMerhaba Kardeşim Bu Olayin Belki Allah Tarafindan Namaz Kilman Için Yapilmiştir. Ezanin Sesinden Etkilenen çok Kim Etkilenmezki Işallah Yaptiğin Ibadetler Kabul Olur. Genelde Sabah Ezaninda Olur. Allah'a Emanet Ol Inşallah Faydali Olmuştur...:

güzell dilekleriniz için tesekkür ederim.insallah yüce allahım hepimizin yaptığı ibadetleri kabul eder bizi doğru yoldan ayırmaz
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.