ölüye rahmet kalanlara selamet.
1.889 görüntülenme · 6 yanıt
selamun aleyküm kardeşlerim. Bu gün hayatın ne denli sürprizlerle dolu olduğunu ve vakit gelince nelere kadir olduğunu bir kez daha anladım. Akşam üstü saat 16:30 gibi başka bir departmanda çalışan oda arkadaşım gülerek şakalaşarak mesaisini tamamladığı için çıktı. Ardından 1 saat sonra oda arkadaşım tesadüfen otele girişini farkettim yanında birileri vardı. bende kendisine şakayla karışık hayırdır oteli özlediğinden bırakamadın döndün değil mi diye şaka yaptım ama sonra gözlüklerinin altındaki yaşı neden sonra anladım. Ablası, enştesi ve 2 çocukları trafik kazası geçirmiş. Eniştesi vefat etmiş ablası ve ablasının iki çocuğu komadaymış bunu duyunca yaptığım şaka gırtlağımda kaldı. Sevgili kardeşlerim lütfen onlar için dualarınızdan yer verin. Allah razı olsun.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
aleykümselam kardeşim.
ALLAH cc yar ve yardımcıları olsun.vefat eden kardeşimize ve cümlemize mevlam merhamet eylesin.
inna lilllahi ve inna ileyhi raciun
ALLAH cc yar ve yardımcıları olsun.vefat eden kardeşimize ve cümlemize mevlam merhamet eylesin.
inna lilllahi ve inna ileyhi raciun
selamun aleykum
Rabbim yardımcıları olsun. şifalar nasip etsin.
sabırlar versin inşaallah.
selam ve dua ile...
Rabbim yardımcıları olsun. şifalar nasip etsin.
sabırlar versin inşaallah.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..
Selamün Aleyküm Değerli Hakan abimiz.
Şüphesiz her şey O'ndan geldi ve O'na dönecek. Rahman c.c, kendisine en güzel şekilde kavuşanlardan eylesin bizleri inşallah..Rahman c.c mekanlarını cennet eylesin..Yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin..
Kandilinizi de bu vesileyle tebrik ederim..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah.
Selamün Aleyküm Değerli Hakan abimiz.
Şüphesiz her şey O'ndan geldi ve O'na dönecek. Rahman c.c, kendisine en güzel şekilde kavuşanlardan eylesin bizleri inşallah..Rahman c.c mekanlarını cennet eylesin..Yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin..
Kandilinizi de bu vesileyle tebrik ederim..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36976-oluye-rahmet-kalanlara-selamet · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kalanlara Selam Olsun!!! Şiirler 9 cevap
- O(as) "alemlere rahmet" alemler kadar rahmet Peygamberlerimiz 2 cevap
- Kabrin Ölüye Hitap Etmesi Nasihatler 10 cevap
- ÖLÜYE SESLENİŞ Şiirler 9 cevap
- Ölüye Kuran okumak... Kuran-ı Kerim 1 cevap
- ölüye Cennet Veya Cehennemde Oturacaği Yerin Göste Dini sohbet 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.