Kırılmaktan korkuyorum !

1.631 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Kırılmaktan korkuyorum !

Annesini kaybetmiş bir serçe yavrusu gibi hissediyorum kendimi.
Öyle aciz, öyle yalnız, öyle uçmayı öğrenmeden terkedilmiş hayata...
Koskoca kainatın bağrına bırakılmış bir serçe yavrusunun yalnızlığı var kalbimde...

Ne zaman hüzün birikse içimde "Yüreğimde bir coçuk ağlıyor" cümlesi yankılanıyor bedenimde...

Ben büyürken yüreğimi de büyütmesini becerememişim, yüreğim hep cocuk kalmıs aslında... Ne ölçülü davranmayı nede yerinde doğru karar vermeyi başarabilir... Zora geldiginde ağlayan en küçük şeyde sevinen haylaz ama bir o kadarda duygusal küçük bir coçuk benim yüreğim...
Neden bu kadar çok ağladıgımı soranlara bir türlü anlatamıyorum içimde hissettiğim garipligi, yalnızlığı...
Ben susmayı tercih ediyorum... Yüreğim ise ağlamayı...

Ağlamak, aslında kaçmaktır hayatın gerçeklerinden, yüzle$mekten daha kolaydır....

Kaçmak nereye gittigini bilmediğin, sonunu göremediğin bir yola sapmaktır, doğru olma ihtimali olsada, korkmaktır...

Korkmak belki güvenememektir, insanlara, sevdalara, hayata...

Evet, evet, aslında güvenememektir...

Korkmak, güvenememek belki sadece kabuğuma çekilebilmek icin bahane...
Belki kendimi saklayabilmek icin, belki yüreğimi göstermemek icin uydurduğum bahaneler...
Dedim ya, benim yüreğim hala küçük bir çocuk, belki düşmekten, dizlerimi kanatmaktan, belki sevmekten yüreğimi kanatmaktan korkuyorum...

Kırılmaktan korkuyorum !

alıntı
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

selamün aleyküm zehracım sanki beni anlatmışsın çok güzeldi eline sağlık
slm ve dua ile..........
nihalim

nihalim

neslihantozan, post: 705193, member: 81586selamün aleyküm zehracım sanki beni anlatmışsın çok güzeldi eline sağlık
slm ve dua ile..........

Aleykümselam canım teşekkür ederim ...
selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a eline sağlık kardeşim.
zaten kırık olan bir kalple okudum yazınızı....
güzeldi,kardeşim selametle.
nihalim

nihalim

aliye_aliye

ALLAH c.c. razı olsun canım kardeşim...

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

s.s.ss.a eline sağlık kardeşim.
zaten kırık olan bir kalple okudum yazınızı....
güzeldi,kardeşim selametle.

Aleykümselam değerli kardeşim :(
teşekkür ederim selametleB)B)B)

SAİD NURSİ
Alikan

Alikan

Aktif Üye · 57 mesaj

emeğinize sağlık kardeşim,güzel paylaşım olmuş..
nihalim

nihalim

Alikan, post: 705660, member: 46218emeğinize sağlık kardeşim,güzel paylaşım olmuş..

teşekkür ederim abim selametle

SAİD NURSİ
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık cok güzel bir paylaşım olmuş allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

muro

muro

Aktif Üye · 73 mesaj

çok güzel:B
nihalim

nihalim

CEVDET-71, post: 705680, member: 7656selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık cok güzel bir paylaşım olmuş allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

Aleykümselam değerli abim ALLAH c.c. sizden de razı olsun
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

SAİD NURSİ
aysun adak

aysun adak

Aktif Üye · 63 mesaj

selamun aleyküm nihal kardeşim
günümüz zamanın öyle anlatmışsınki şu zaman da hiç kimseye güven kalmadı insan bazen kendinden bile şüphe duyuyor ikileme düşüyor ama bence en doğrusu dinimiz ve dinimize en doğru biçimde sahip çıkmakve güzellikleri onla yaşamak elinize sağlık
nihalim

nihalim

muroçok güzel:B

teşekkür ederim

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

aysun adak, post: 705817, member: 9204selamun aleyküm nihal kardeşim
günümüz zamanın öyle anlatmışsınki şu zaman da hiç kimseye güven kalmadı insan bazen kendinden bile şüphe duyuyor ikileme düşüyor ama bence en doğrusu dinimiz ve dinimize en doğru biçimde sahip çıkmakve güzellikleri onla yaşamak elinize sağlık

Aleykümselam kardeşim teşekkür ederim yorumunuz için
selam ve dua ile

SAİD NURSİ
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

nihalim

nihalim

gülnisa, post: 706226, member: 66630

ablacım teşekkür ederim

SAİD NURSİ
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.