dini terimleri ne kadar biliyosun bakalım
9.491 görüntülenme · 151 yanıt
yedinci semada bir hadise göre de altıncı semada Arş'ın sağ tarafında bulunan bir nebk ağacıdır ki müttakilere vaad edilen cennetin nehirleri, (Muhammed, 47/15 bkz.) onun altından çıkar
kardeşceğizim:) burda anlamları nedir diye sormuyoruz sadece bildiğimiz dini terimleri aklımızdekileri söylüyoruz:).Hayırlı akşamlar olsun efendim sizeB)
kardeşceğizim:) burda anlamları nedir diye sormuyoruz sadece bildiğimiz dini terimleri aklımızdekileri söylüyoruz:).Hayırlı akşamlar olsun efendim sizeB)

Nevin_1982yedinci semada bir hadise göre de altıncı semada Arş'ın sağ tarafında bulunan bir nebk ağacıdır ki müttakilere vaad edilen cennetin nehirleri, (Muhammed, 47/15 bkz.) onun altından çıkar
kardeşceğizim burda anlamları nedir diye sormuyoruz sadece bildiğimiz dini terimleri aklımızdekileri söylüyoruz.Hayırlı akşamlar olsun efendim size
_______anlaşıldı güzel KARDEŞCAGIZIM bilmiyordum :(
ayrıca sitretül müntaha için şunuda söyleyebiliriz .miraç gecesi cebrail as..efendimizi (sav)buraya kadar götürmüş burdan sonrasında hakka yanlız yürümüştür.
selametle kalınız efendim ::)B)B)__________
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4264-dini-terimleri-ne-kadar-biliyosun-bakalim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ne kadar dini terim biliyorsunuz bakalım Bilmece-Bulmaca ve Oyun 38 cevap
- OSMANLICA BİLGİSAYAR TERİMLERİ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Şimdi sen “su” olduğunu düşün. Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tüken Dini sohbet 2 cevap
- Bu resme bakmaya bakalım ne kadar dayanacaksınız????;) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 13 cevap
- bakalım ne kadar streslisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- BAKALIM NE KADAR AKILLISINIZ.:)))) Bilmece-Bulmaca ve Oyun 40 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.