ben bilgisayar ( internete bağlı ) almak istiyorum İnternetin kitap okumamı engellemesinden korkuyorum ama. İnternette çok güzel şeyler var istifade edeceğime inanıyorum fakat kitap okuyamazsam. Sizce tercihimi hangi yönde yapmalıyım . ilginiz için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.
bilgisayar ( internet ) evde olmalı
1.234 görüntülenme · 3 yanıt
merhaba ,
ben bilgisayar ( internete bağlı ) almak istiyorum İnternetin kitap okumamı engellemesinden korkuyorum ama. İnternette çok güzel şeyler var istifade edeceğime inanıyorum fakat kitap okuyamazsam. Sizce tercihimi hangi yönde yapmalıyım . ilginiz için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26686-bilgisayar-internet-evde-olmali · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Evde kalan erkekler, evde kalan kızlar ve eriyen pamuk helva Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- türban nasıl olmalı ? tesettür nasıl olmalı ? Esad Çoşan hoca efendi Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
- Evde kalan Erkekler Ve Kadınlar.. ! Dini sohbet 1 cevap
- Evde Kalan Kizlar Ve Erkekler.....! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 44 cevap
- Evde hiç kimse yok iken çıplak durmak ve çıplak yıkanmak günah mıdır? Dini sohbet 2 cevap
- Evde Kalan Kızlar,Erkekler ve Eriyen Pamuk Helva.. Boykot 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.