26 çocuklu Karı Koca
2.355 görüntülenme · 11 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ilginç bir paylaşım olmuş..:K
sanırım size ''abla'' demedi...sizin yaşınız gözüküyor..ve sizden büyük alduğundan ablam diyerek sevgi hürmetine nezakette bulundu..:K
örnek benim yaşım senden büyük abim demiş olsam bu manaya bir açıklma gelmiş olacak...
selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...:H
sanırım size ''abla'' demedi...sizin yaşınız gözüküyor..ve sizden büyük alduğundan ablam diyerek sevgi hürmetine nezakette bulundu..:K
örnek benim yaşım senden büyük abim demiş olsam bu manaya bir açıklma gelmiş olacak...
ekremeeeaha yine abla oldum ismim ekrem abla değil abi de değil kardeş.a.e.o
ekremeeeaha yine abla oldum ismim ekrem abla değil abi de değil kardeş.a.e.o
selamün aleyküm kardeşim keltepe bir bayan büyük olduğu için ablam dedi size hitap ederek değil kardeşim :Kcanım gülüm manasında kullandı :evet
Ekremeeee.....
Yahu Sende Olmasan Akşama Eve Gelince şu Yorgunluğumu Nasil çikaracam Bilmiyorum Haaaa.....:b
Yahu Sende Olmasan Akşama Eve Gelince şu Yorgunluğumu Nasil çikaracam Bilmiyorum Haaaa.....:b
ÂNI YAŞA...
KAAN ERDEMilginç bir paylaşım olmuş..:K
KAAN KARDEŞİM ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞ EKREMCİM...
A.E.OL.DUA İLE...
-KAAN-ilginç bir paylaşım olmuş..:K
anladım abi halamda hep öyle der ben hala derim oda söyle halam der :)
yorum yazanlardan ALLAH r.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24582-26-cocuklu-kari-koca · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Karı ile koca İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- DARGIN KARI KOCA İÇİN Dini sohbet 15 cevap
- Karı koca arasında mutlu ve uyumlu olmanın tek formülü takvalı olmaktır. Nasihatler 7 cevap
- KARI KOCA harika Resimler 26 cevap
- Karı ile koca İslam'da Aile Hayatı 1 cevap
- KARI-KOCA BİRBİRLERİNE İSİMLERİYLE HİTAP EDEBİLİRLER Mİ? İslam'da Aile Hayatı 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.