Aldiğim Ve Uygulayacağim Kararlarim..

575 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

S A Arkadaşlarim Biliyorsunuz Sitemize Girmeye çalişan Ve Hatta Girmiş Olan Bazi Tutarsiz Ve Sataşmaya Yönelik çalişma Içinde Olan Arkadaşlarimiz Vardir. Ben Kendim Olarak Bu Tür Girişimde Olan Samimi Olmayan Kişilerin Yazdiklari Konu Olsun Veya Bizlerin Konularina Vermiş Olduklari Cevaplara Asla Cevap Vermemeyi Uygun Buluyorum ..beni Bu Konuda Anlayişla Karşilayacaklarini Düşünüyorum şimdiden Onlarada Teşekkür Ederim............................................mustafa11
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam mustafa abi.hayırlı ve bereketli geceler olsun inşaALLAH.oturduğum yerden dedim ki ALLAH cc şüphesiz bilendir.sanırım kızmış yada kızdırmışlar.çoştu ard arda konular açıyor ve mana olarak hepsi sanki biri yada birilerine mesaj veriyor.

bana sizden kısacası açtığınız paylaşımlardan geçen his bu..!ALLAH cc cümlemizi islah etsin.hakkımızda hayırlısını versin.selam ve dua ile kalın selametle.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

-KAAN-
aleykümselam mustafa abi.hayırlı ve bereketli geceler olsun inşaALLAH.oturduğum yerden dedim ki ALLAH cc şüphesiz bilendir.sanırım kızmış yada kızdırmışlar.çoştu ard arda konular açıyor ve mana olarak hepsi sanki biri yada birilerine mesaj veriyor.

bana sizden kısacası açtığınız paylaşımlardan geçen his bu..!ALLAH cc cümlemizi islah etsin.hakkımızda hayırlısını versin.selam ve dua ile kalın selametle.

S A KARDEŞİM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BENİ KİMSELER KIZDIRAMAZ.AMA SENDE BİLİRSİNKİ BAZEN ÇIKIYOR BU TÜR KARDEŞLERİMİZ İNŞALLAH BU YAZILANLARI BİRAZ OLSUN OKURLARDA BİR İKİ BİLGİ SAHİBİ OLURLARDA HEM KENDİLERİNE HEMDE ÇEVRELERİNE FAYDALI İNSAN OLURLAR.

İLGİNDEN ÖTÜRÜDE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM..SELAMETLE KALIN .ALLAHA EMANET OLUNUZ....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.