Ilahiyi Değilde Klipteki Yazilari Okuyun::::
1.552 görüntülenme · 12 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
s.a
önce izlemiştim çok güzeldi ALLAH R.O
ama ilahide çok güzel keşke başlık daha iyi olsaydı
zaten söyleyen abdurrahman önül türkiyenin ilahi dalında en iyisi isterseniz araştırın internetten
paylaşım için sağol
zaten söyleyen abdurrahman önül türkiyenin ilahi dalında en iyisi isterseniz araştırın internetten
paylaşım için sağol
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Selamünaleyküm ALLAH razı olsun kardeşim. yine burada Bir forumda da okumuştum bir kardeşimiz eklemişti bu yazıyı çok etkilenmiştim. sayenizde yine hatırlamış oldum. ALLAH razı olsun. emeğinize sağlık. ALLAHım bu denli Efendimizi sevmeyi kalplerimize ihsan eylesin inşaallah...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
Birnurselamun aleyküm
maşallah.Daha oncede yazı şeklinde okumuştum ozamanda etkilenmiştim.şimdide :(
emeğine sağlık.Selam ve dua ile
VE ALEYKÜM SELAM
MEVLA RAZI OLSUN ... SELAMETLE.... DUANIZDA YER VERMEYİ UNUTMAYIN İNŞAALLAH....
ekremeees.a
paylaşım için sağol
ALEYKÜM SELAM EKREME KARDEŞİM BAŞLIĞI YAZIYI VURGULAMAK İÇİN ÖYLE YAZDIM... YANİ İLAHİYİ SÖYEYENİ KÖTÜLEMEK DEĞİLDİ AMACIM.... ABDURRAHMAN ÖNÜLÜ BENDE DİNLİYORUM HEMDE ZEVKLE :evet MEVLAYA EMANETSİN KARDEŞİM. SENDD BİZİ DUANDA UNUTMA İNŞAALLAH SINAVLARIM ONUN İÇİN DE DUA EDİN....:D:)
Selamunaleyküm fatımacım Allah razı olsun Rabbim kalplerimizi Efendimiz (s.a.s) sevgisiyle doldursun inşllh...selam ve dua ile....B)
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Im_muslimSelamünaleyküm ALLAH razı olsun kardeşim. yine burada Bir forumda da okumuştum bir kardeşimiz eklemişti bu yazıyı çok etkilenmiştim. sayenizde yine hatırlamış oldum. ALLAH razı olsun. emeğinize sağlık. ALLAHım bu denli Efendimizi sevmeyi kalplerimize ihsan eylesin inşaallah...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
ALEYKÜM SELAM ......ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN...... DUANIZA AMİN DİYORUM VE MEVLAYA EMANETSİNİZ DİYE BENDE DUA EDİYORUM....:):H:evet
meltemSelamunaleyküm fatımacım Allah razı olsun Rabbim kalplerimizi Efendimiz (s.a.s) sevgisiyle doldursun inşllh...selam ve dua ile....B)
ALEYKÜMSELAM MELTEM KARDEŞİM.AMİN İNŞAALLAH. MEVLA HERDAİM RAZI OLSUN OLSUN SENDEN KARDEŞİM. ENGÜVENİLİRE EMANETSİN....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33267-ilahiyi-degilde-klipteki-yazilari-okuyun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hangi Ilahiyi Dinliyorsunuz İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- bir insanı ahlaken değilde, sadece zihnen eğitmek, topluma bela kazandırmaktır Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Mutlaka ezberleyin ve okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- İsmi azam duası.. Mutlaka okuyun Dini sohbet 3 cevap
- kuran gercekleri ve rum suresi-lutfen okuyun İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- mutlaka okuyun keşkeler ve iyikiler... Dini sohbet 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.