allahın rasulu "s.a.v." buyururki ;yani zamanımızda olduğu gibi" öyle bir zaman varki imani elde tutmak ateşi elde tutmaktan farksızdır". kardeşleer allahın adıyla bile alay edenlerin, peygamberin karikatürünü yapanların olduğunu düşünürsek allahın göndereceği azaba hazırlıklı olalım derim,
şu günler ateşten gömlek
1.055 görüntülenme · 2 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selam ve dua ile kalın kardeşim.
halıkın kölesiallahın rasulu "s.a.v." buyururki ;yani zamanımızda olduğu gibi" öyle bir zaman varki imani elde tutmak ateşi elde tutmaktan farksızdır". kardeşleer allahın adıyla bile alay edenlerin, peygamberin karikatürünü yapanların olduğunu düşünürsek allahın göndereceği azaba hazırlıklı olalım derim,
essalam
essalam
haklisin Kardesim,Ben almanyada yasiyorum,ve butür problemlerle hergün karsi karsi karsiyayim,YALAN dünyada oldugumuzun farkinda deyiller,bu hayat sinavindan habersiz,kendi cikarlari icin ugrasan,ateistler,sinavi gecemeyip,sinifda kalarak,ceza larin en cezasini hak edecekler!Bize düsen,saygimizi bozmadan,hayat sinavini gecmek,ve ahirette zorlanmamak,bi düsnelim,ALLAH icin bugün ne yaptim diye?slmlar saygilar,serdarcan
essalam
haklisin Kardesim,Ben almanyada yasiyorum,ve butür problemlerle hergün karsi karsi karsiyayim,YALAN dünyada oldugumuzun farkinda deyiller,bu hayat sinavindan habersiz,kendi cikarlari icin ugrasan,ateistler,sinavi gecemeyip,sinifda kalarak,ceza larin en cezasini hak edecekler!Bize düsen,saygimizi bozmadan,hayat sinavini gecmek,ve ahirette zorlanmamak,bi düsnelim,ALLAH icin bugün ne yaptim diye?slmlar saygilar,serdarcan
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30261-su-gunler-atesten-gomlek · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.