Kizim Için...
1.638 görüntülenme · 17 yanıt
S.a. Bugün Kizimin Doğumgünü Kuranlarla Yasini şerifle Geçirmek Istiyorum...hediye Ederseniz Sevinirim Kizim Selin...8 Yaşinda..şimdiden Allahrazi Olsun...
selamun aleyküm
Maşallah ne güzel..Allah c.c sağlıklı,mutlu imanlı Hayırlı nice yaşları kızınızla birlikte geçirmek nasip etsin inşallah.Kızını selin için 100 salavat okuyorum.Allah c.c kabul etsin inşallah.
Allah'a emanet olun.
Maşallah ne güzel..Allah c.c sağlıklı,mutlu imanlı Hayırlı nice yaşları kızınızla birlikte geçirmek nasip etsin inşallah.Kızını selin için 100 salavat okuyorum.Allah c.c kabul etsin inşallah.
Allah'a emanet olun.
Birnur Canim Kardeşim Allahrazi Olsun...allah Seni De çoluk çocuğunla Mutlu Mesut Bir ömür Geçirtirsin Inşallah Beni çok Mutlu Ettin Allahta Seni Mutlu Etsin..ben Yeni üyeyim..bana Yardimci Olduğun Için Tekrar Allah Razi Olsun...
DAĞLARKIZIBirnur Canim Kardeşim Allahrazi Olsun...allah Seni De çoluk çocuğunla Mutlu Mesut Bir ömür Geçirtirsin Inşallah Beni çok Mutlu Ettin Allahta Seni Mutlu Etsin..ben Yeni üyeyim..bana Yardimci Olduğun Için Tekrar Allah Razi Olsun...
Aminnnn. Allah c.c Sizdende razı olsun.
Hoşgeldiniz üyeliğiniz daim olur inşallah. Okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Allah'a emanet olun.
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kizinizin dogum günü kutlu olsun kardesim.Allah hayirli Ömür nasip eylesin insaAllah..Rabbim dogru yoldan ayirmasin insaAllah..Ben bir tane yasin-i serif okurum kardesim kiziniz için.Rabbim; hayirli mutlu huzurlu nice yillara insaAllah.Kardesim ayrica hosgeldiniz üyeliginiz hayirli olur insaAllah..Kainatin efendisine emanet olun.

Bu da kiziniz için.. Essalamu aleykum

Bu da kiziniz için.. Essalamu aleykum
Gönlümün Gülü....senden De Allahrazi Olsun...Allahim Senden Yardimini Hiç Esirgemesin Inşallah.Hiç Dara Sikintiya Umutsuzluğa Düşme Inşallah....
S.A.Kardeşim
Kızınızın yeni yaşı kutlu olsun.
Allah analı babalı büyütsün
Allah sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür nasip etsin
Bende 100 Salavat okuyacağım kızınız için
Allah kabul etsin inşallah. AMİN. B) B) B)
Dağ ÇiçeğiS.A.Kardeşim
Okudum,Allah kabul etsin inşallah.AMİN. B)
S.a Allah Okuyandan Okumayandan Razi Olsun Ben Kizim Için Dua Kardeşleri Ariyorum Selametle Kalin...
S.a
Sağolun Din Kardeşlerim Katilimlarinizi Bekliyorum Allah Hepinizi çoluğunuza çoçuğunuza Annenie Babaniza Bağişlasin Inşaaallllaaahhh...aammiinnn....
Sağolun Din Kardeşlerim Katilimlarinizi Bekliyorum Allah Hepinizi çoluğunuza çoçuğunuza Annenie Babaniza Bağişlasin Inşaaallllaaahhh...aammiinnn....
çok Teşekürler Allah Razi Olsun Sayin Muhterem Din Kardeşlerim....katiliminizi Bekliyorum Allah Rizasi Için Yasin Ve Salavat Okuyan Herkesin Cenneti Mekan Olssuuunnn Inşaaalllaaahhhhh.......amin
S.a Sayin Din Kardeşlerim Allah Rizasi Için Dualarinizi Ve Yasinlerinizi Salavatlarinizi Bekliyorum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29061-kizim-icin · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kizim Için Isim ??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 31 cevap
- Güzel Kizim Unutma Nasihatler 2 cevap
- sevgili kizim Dini sohbet 8 cevap
- Yerini bil kizim... Nasihatler 2 cevap
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.