Bilirmisiniz ? babalarda aglar...

2.748 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAlla kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.duygu yüklüydü kardesim.Emeginize saglik.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah...
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

aleykümselam talipamca.

mevlam razı olsun.

çok güzel ve yerinde bir açıklama oldu.

selam ve saygılarımla.

mevlama emanet olun.

talipamca
Nasil bir Baba sorusunun cevabi Hz. Muhammed (sav) gibi bir Baba olmalidir...

EsSelamuAleyküm Kardeşim ;
Genelde ilşkiler maalesef aynen yazdığınız gibi..
44 yaşında kaybettim Babacığımı..Bize çocuk muamelesi yapıyor diye kimi zaman hayıflanırdık..ki gel şimdi sor bana..

"Bir küçük çocuk gibi şefkatini..varlığını öyle arıyorum ki.."

Kendi çocuklarımızla ilişkilerimizi eksiklik olarak algıladığımız şeylerden.. şimdi mahrum etmemeye daha bir özen gösteriyoruz.

Sağolun..bizlere babalarımızı hatırlattınız..Babaları hayatta olan Kardeşlerimizde ilk fırsatta onlara öyle bir sarılsınlar ki..
içlerinde Allah(CC) gecinden versin ama böyle bir durumda içlerinde
"UHDE"
kalmasın inşaAllah..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

aleykümselam kardeşim.

mevlam razı olsun.

selam ve saygılarımla.

Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAlla kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.duygu yüklüydü kardesim.Emeginize saglik.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah...
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.bir an çocukluguma gittim.rahmetli babmı hatırladım.:guleguleama örnek baba dediginiz gibi efendimizdir.selametle.
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

aleykümselam kardeşim.

mevlam razı olsun.

selam ve saygılarımla.

kasım hadiSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.bir an çocukluguma gittim.rahmetli babmı hatırladım.:guleguleama örnek baba dediginiz gibi efendimizdir.selametle.
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

Aglama bu günler gelirde gecer Babam
Aglama bu dertler elbet biter Babam
Ocaksiz köylerimde dumanlar biter
Ben yandim sen yanma Allah askina Babam
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Esselamü aleyküm;
baba kelimesi bana okadar uzak ki .. nasıl bir duygudur.. hiç yaşamadım..hiç bilmem..keşke bende burda babamı övebılseydım ...ama övülcek hiç birşeyi yok..ama çok isterdim gerçekten benı cok sevebılıcek saçımı okşıcak..derdımı sıkıntımı paylaşabılcegım yerı geldıgınde şakalaşabılcegım yerı geldıgınde kollarında aglıyabılceğim başıma bır felaket geldıgınde benı koruyabılıcek bir baba okdar çok ısterdım ki ama yokkk hıc de olmadı...:(:(
arkadaşlarımın babalarına özenırdım hep içten içten ağlardım kımseye belli etmedım içim kan ağlardı ..kıskanırdım...ben hiç bir zaman babammm dıyemedım... selametle...
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

aleykümselam kardeşim.

buda sanırım sizin imtihanızdır.

mevlam sabrınızın ve şükrünüzün mükafatını nasip,kısmet etsin.

selam ve saygılarımla.

cennet_agaciEsselamü aleyküm;
baba kelimesi bana okadar uzak ki .. nasıl bir duygudur.. hiç yaşamadım..hiç bilmem..keşke bende burda babamı övebılseydım ...ama övülcek hiç birşeyi yok..ama çok isterdim gerçekten benı cok sevebılıcek saçımı okşıcak..derdımı sıkıntımı paylaşabılcegım yerı geldıgınde şakalaşabılcegım yerı geldıgınde kollarında aglıyabılceğim başıma bır felaket geldıgınde benı koruyabılıcek bir baba okdar çok ısterdım ki ama yokkk hıc de olmadı...:(:(
arkadaşlarımın babalarına özenırdım hep içten içten ağlardım kımseye belli etmedım içim kan ağlardı ..kıskanırdım...ben hiç bir zaman babammm dıyemedım... selametle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.