yukarıki adreste başörtüsü oylaması yapılıyor.haber türk bunu türkiyenin kararı olarak duyuruyor.madem öyle kendi denizlerinde boğalım onları..lütfen ankete katılın ve mümkün olduğunca çevrenize ulaştırın.teşekkürler...
başörtüsü kampanya
934 görüntülenme · 6 yanıt
TÜRKİYE OYLUYOR - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
yukarıki adreste başörtüsü oylaması yapılıyor.haber türk bunu türkiyenin kararı olarak duyuruyor.madem öyle kendi denizlerinde boğalım onları..lütfen ankete katılın ve mümkün olduğunca çevrenize ulaştırın.teşekkürler...
kullandık kardeşim
benim interneti açtığımda hemen sayfasını açtığım 3. site bu
Üniversitede Özgürlük
bu duyarlılıklarından dolayı hocalarımı kutluyorum.
Özellikle eser karakaş hocayı konuşmalarından dolayı çok seviyorum
bu sevgimi kendisine attığım maille ilettim zaten
Çok sevgili değerli hocalarım yolunuz açık olsun
benim interneti açtığımda hemen sayfasını açtığım 3. site bu
Üniversitede Özgürlük
bu duyarlılıklarından dolayı hocalarımı kutluyorum.
Özellikle eser karakaş hocayı konuşmalarından dolayı çok seviyorum
bu sevgimi kendisine attığım maille ilettim zaten
Çok sevgili değerli hocalarım yolunuz açık olsun
duyarsız kalmayalım.1metrelik bezle cumhuriyetin yıkılmıyacağını gösterelim.ellerini başımıza uzatmaya fırsat vermiyelim
korkmayın bukadar ya siz bizim başımızı zorla açmaya çalışıyorsunuz ama biz sizin başınızı zorla kapatmıyacağız.biz sadec saçımızı kapattık beynimizi değil.
rabbim inş ölünceye kadar saçımızı açmayı nasip etmez.inş bizden sonraki nesillerde isterlerse saçlarını kapatarak okuyacaklar.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29240-basortusu-kampanya · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Avea ve Vatan'dan Kampanya! Bilim ve Teknoloji Haberleri 6 cevap
- Google'da Ermeni Soykıırmı KAMPANYA katılalım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Anket 6.kampanya için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 35 cevap
- bir kampanya düzenlense... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Kampanya Başlıyor Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- Güncel YARDIM Kampanya ☝️ Etkinlikler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.