güzel kardeşlerim! öğrencilerimiz var nacizane biraz fazlaca.... onlar için burs tedarik ediyorduk ve şu dönemde çok darda kalıyoruz. bu bursları kolay ödeyebilmek için sizlerden tefriciye duamıza iştiraklerinizi bekliyorum.ALLAH RIZASI İÇİN
öğrencilerimiz Için Burslarimizi Tamamlayamiyoruz
670 görüntülenme · 2 yanıt
BEN OKUYORUM.AYNI PROBLEMİ BİZDE YAŞIYORUZ.ŞİMDİLİK ARKADAŞIMIZIN EVİNİ YURT YAPTIK KENDİ YURDUMUZ DAHA İNŞAAT HALİNDE.İNŞALLAH BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
BULENT TUNALIBEN OKUYORUM.AYNI PROBLEMİ BİZDE YAŞIYORUZ.ŞİMDİLİK ARKADAŞIMIZIN EVİNİ YURT YAPTIK KENDİ YURDUMUZ DAHA İNŞAAT HALİNDE.İNŞALLAH BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. RABBİM SİZLERE DE, BİZLERE DE, BU İŞ İLE UĞRAŞAN, BU İŞLERE GÖNÜL VERMİŞ, YÜREKLİ ,ABİLERİMİZE,ABLALARIMIZA YARDIMCI OLSUN (AMİN)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28599-ogrencilerimiz-icin-burslarimizi-tamamlayamiyoruz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- Kenzül Ars Duasini Okumak Için Yardimlarinizi Bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 69 cevap
- Efendimiz Için Ağlayan Hurma Ağaci Gövdesi Mübarek Aylar 19 cevap
- Ne Için Yaşıyorsun Ey Insan ! Sen Değil Misin Kimliğinde Ki Müslüman ..! Kuran-ı Kerim 1 cevap
- Allah Rizasi Için Bakin Ne Olur :( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 104 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.