Kizim Için Isim ???

5.829 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
turk_s

turk_s

Kıdemli Üye · 154 mesaj

yamanniGulderen, Allah saglikli mutlu omurler versin.

ooo arkadaşlar bu adı ilk kez yazdınız
allah razı olsun
bakalım eşim bu kadar isimi görünce ne diyecek ve kararı ne olacak??
yamanni

yamanni

Aktif Üye · 60 mesaj

turk_s
allah razı olsun

cok sevdigim birisinin adi.bence guzel bir isim.gul toplayicisi demek galiba tam bilemiycem
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a.öncelikle evladınıza sağsalim kavuşmanızı dilerim.rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.benim kızımın adı SENA:HAMDETMEK ŞÜKRETMEK ANLAMINDA.BİDE TAM ANLAMLARINI BİLMEDİĞİM İSİMLER VAR.AKLIMA GELEN BİRKAÇINI YAZAYIM DEDİM.ANLAMINI ARAŞTIRIN KARDEŞİM.
SENA,EBRAR,NİSA,ESLEM,SENİZ,GÜLSU,ŞEVVAL,ESMA,AFRA,BERİKA..
BUNLARIN ÇOĞU KURANI KERİMDE GEÇİYOR.
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN
yamanni

yamanni

Aktif Üye · 60 mesaj

turk_s
allah razı olsun

Rana var bir de.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm Allah analı babalı büyütsün saglıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşaallah ''berre'' olabilir iyi insan günahsız insan anlamına geliyor
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

s.a kardeşim allah analı babalı büyütsün inşallah...vatana millte hayırlı evlat olsun...s harfiyle benim aklıma gelenlari arkadaşlar yazmış...ben MİRAY ismini çok seviyorum ay gibi güneş gibi doğan anlamı....
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

BİR GÜN EVLENİP VE ÇOÇUK SAHİBİ OLURSAM BEN KIZIMA NİSA NUR KOYAÇAM
BELKİ DİKKATİNİ ÇEKER
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa.rabbim analı babalı büyütsün.bir kızım var.1tane daha olursa adını senanur koyucam
kulun biri

kulun biri

Aktif Üye · 99 mesaj

Fikriye1985Allah razi olsun :) duaniz icin. Rabbim sizede gönlünüze göre versin. hayirlisi olsun.
Ben böyle dua ediyorum: "Rabbim bana hayirli evlat vereceksen ver, ama hayirli olmayacaksa, sana kulluk etmeyecekse, hic verme"!
insAllah yanlis düsünmüyorumdur. Bana bazen büyüklerim kiziyorlar, niye öyle diyorsun, hadi cocugun olmazsa naparsin kafayi yersin filan diye. Ne diyeyim, Allah hayirlisini versin, ve biz onun bize verdigine sükredelim.
Hayirli geceler. Dualarla...

inşaallah duaların kabul olur. benim bi arkadaşta öyle dua ediyordu. şöyle dua etsen daha iyi olmazmı? ALLAHIM BANA HAYIRLI Bİ EVLAT VER HAYIRSIZSA HAYIRLIYA ÇEVİR AMİİİNNN...
KARANİ V.

KARANİ V.

Yeni Üye · 5 mesaj

Allah Anali Babali Büyütsün Kardwşim Firdevs Anlami Cenneten Bir çiçek Ismi Allah A Emnt Olun
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

kulun biri, post: 559049, member: 22491inşaallah duaların kabul olur. benim bi arkadaşta öyle dua ediyordu. şöyle dua etsen daha iyi olmazmı? ALLAHIM BANA HAYIRLI Bİ EVLAT VER HAYIRSIZSA HAYIRLIYA ÇEVİR AMİİİNNN...

dogru bir düsünce, rabbim (cc) ümtimize hayirli nesiller nasib etsin insallah...AMIN
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

selamun aleykum, aklimda olan isimler : zehra, elif, melek, rabia

Rabbim (cc) yuvanizi senlendirecek saglikli hayirli bir evlat nasib eder insallah...Selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.