Kizim Için Isim ???
5.829 görüntülenme · 31 yanıt
s.a.öncelikle evladınıza sağsalim kavuşmanızı dilerim.rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.benim kızımın adı SENA:HAMDETMEK ŞÜKRETMEK ANLAMINDA.BİDE TAM ANLAMLARINI BİLMEDİĞİM İSİMLER VAR.AKLIMA GELEN BİRKAÇINI YAZAYIM DEDİM.ANLAMINI ARAŞTIRIN KARDEŞİM.
SENA,EBRAR,NİSA,ESLEM,SENİZ,GÜLSU,ŞEVVAL,ESMA,AFRA,BERİKA..
BUNLARIN ÇOĞU KURANI KERİMDE GEÇİYOR.
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN
SENA,EBRAR,NİSA,ESLEM,SENİZ,GÜLSU,ŞEVVAL,ESMA,AFRA,BERİKA..
BUNLARIN ÇOĞU KURANI KERİMDE GEÇİYOR.
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN
selamun aleyküm Allah analı babalı büyütsün saglıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşaallah ''berre'' olabilir iyi insan günahsız insan anlamına geliyor
s.a kardeşim allah analı babalı büyütsün inşallah...vatana millte hayırlı evlat olsun...s harfiyle benim aklıma gelenlari arkadaşlar yazmış...ben MİRAY ismini çok seviyorum ay gibi güneş gibi doğan anlamı....
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Fikriye1985Allah razi olsun :) duaniz icin. Rabbim sizede gönlünüze göre versin. hayirlisi olsun.
Ben böyle dua ediyorum: "Rabbim bana hayirli evlat vereceksen ver, ama hayirli olmayacaksa, sana kulluk etmeyecekse, hic verme"!
insAllah yanlis düsünmüyorumdur. Bana bazen büyüklerim kiziyorlar, niye öyle diyorsun, hadi cocugun olmazsa naparsin kafayi yersin filan diye. Ne diyeyim, Allah hayirlisini versin, ve biz onun bize verdigine sükredelim.
Hayirli geceler. Dualarla...
inşaallah duaların kabul olur. benim bi arkadaşta öyle dua ediyordu. şöyle dua etsen daha iyi olmazmı? ALLAHIM BANA HAYIRLI Bİ EVLAT VER HAYIRSIZSA HAYIRLIYA ÇEVİR AMİİİNNN...
kulun biri, post: 559049, member: 22491inşaallah duaların kabul olur. benim bi arkadaşta öyle dua ediyordu. şöyle dua etsen daha iyi olmazmı? ALLAHIM BANA HAYIRLI Bİ EVLAT VER HAYIRSIZSA HAYIRLIYA ÇEVİR AMİİİNNN...
dogru bir düsünce, rabbim (cc) ümtimize hayirli nesiller nasib etsin insallah...AMIN
selamun aleykum, aklimda olan isimler : zehra, elif, melek, rabia
Rabbim (cc) yuvanizi senlendirecek saglikli hayirli bir evlat nasib eder insallah...Selametle
Rabbim (cc) yuvanizi senlendirecek saglikli hayirli bir evlat nasib eder insallah...Selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23477-kizim-icin-isim · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kizim Için... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Anne, Baba, çocuk, Isim, Yetim, Dul... (hadis) Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- Düşük çocuğa Isim Koyun Hadis-i Şerif 1 cevap
- Isim Ariyorum:)) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 58 cevap
- sevgili kizim Dini sohbet 8 cevap
- Yerini bil kizim... Nasihatler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.