Hatira--hatira--hatira

1.187 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

KAİNATIN GÜNEŞİ {s.a.v} EFENDİMİZ BİR GÜN NAMAZDAN SONRA ASHABIYLA SOHBET ETMEYE BAŞLADI. SAHABİLER NAMAZ ESNASINDA GÖRDÜKLERİ FAKAT İZAH EDEMEDİKLERİ BİR DAVRANIŞI SORDULAR...
- YA RASULALLAH NAMAZ KILARKEN BİR ŞEY ALMAK İSTER GİBİ ELİNİ UZATTIĞINI, SONRA GERİ ÇEKİLDİĞİNİ GÖRDÜK, FAKAT NEDEN ÖYLE YAPTIĞINA ANLAM VEREMEDİK YA RASULALLAH DEDİLER...
PEYGAMBERLER SULTANI {s.a.v} ŞÖYLE CEVAP VERDİ...
- O SIRADA CENNETİ ALAYI GÖRDÜM, BİR SALKIM ÜZÜM KOPARMAK İSTEDİM. ŞAYET CESARET EDİPTE KOPARTAMADIM. KOPARSAYDIM O ÜZÜM SALKIMINI DÜNYA DURDUKÇA YİYİP BİTİREMEZDİNİZ, DİYE BUYRDULAR...

SELAM VE DUA İLE KALIN...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm.emeğinize sağlık.allaha razı olsun.rabbime emanet olun.:H
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum muheterm din kardeşim coookkk güzel bir paylasımdı Allah razı olsun a.e.olunuz hayırlı günler
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

s.a kardeşimm Allah razı olsun paylaşımın işçin sağol
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

S.a

Allah Razi Olsun Değerli Paylaşiminiz Için
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

mahsun kulselamün aleyküm.emeğinize sağlık.allaha razı olsun.rabbime emanet olun.:H

VE ALEYKÜM SELAM ALLAH {C.C.} SİZDENDE RAZI OLSUN OKUDUĞUNUZ İÇİN...
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

erciyes1984, post: 558114, member: 14082Selamunaleykum muheterm din kardeşim coookkk güzel bir paylasımdı Allah razı olsun a.e.olunuz hayırlı günler

VE ALEYKÜM SELAM ALLAH {C.C.} SİZDENDE RAZI OLSUN HAYIRLI GÜNLER...
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

Kardelen..s.a kardeşimm Allah razı olsun paylaşımın işçin sağol

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH {C.C.} SİZDENDE RAZI OLSUN...
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

isranurr, post: 558153, member: 49515S.a

Allah Razi Olsun Değerli Paylaşiminiz Için

ALLAH {C.C.} SENDENDE RAZI OLSUN OKUDUĞUN İÇİN...
yasinyaşarturan

yasinyaşarturan

Üye · 18 mesaj

iklim.ela KAİNATIN GÜNEŞİ {s.a.v} EFENDİMİZ BİR GÜN NAMAZDAN SONRA ASHABIYLA SOHBET ETMEYE BAŞLADI. SAHABİLER NAMAZ ESNASINDA GÖRDÜKLERİ FAKAT İZAH EDEMEDİKLERİ BİR DAVRANIŞI SORDULAR...
- YA RASULALLAH NAMAZ KILARKEN BİR ŞEY ALMAK İSTER GİBİ ELİNİ UZATTIĞINI, SONRA GERİ ÇEKİLDİĞİNİ GÖRDÜK, FAKAT NEDEN ÖYLE YAPTIĞINA ANLAM VEREMEDİK YA RASULALLAH DEDİLER...
PEYGAMBERLER SULTANI {s.a.v} ŞÖYLE CEVAP VERDİ...
- O SIRADA CENNETİ ALAYI GÖRDÜM, BİR SALKIM ÜZÜM KOPARMAK İSTEDİM. ŞAYET CESARET EDİPTE KOPARTAMADIM. KOPARSAYDIM O ÜZÜM SALKIMINI DÜNYA DURDUKÇA YİYİP BİTİREMEZDİNİZ, DİYE BUYRDULAR...

SELAM VE DUA İLE KALIN...

SELAMÜN ALEYKÜM CENAB-I HAK BİZLERİ PEYGAMBER EFENDİMİZ[sav] ŞEFAATİNE NASİP EYLESİN. ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN.
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

yasinyaşarturanSELAMÜN ALEYKÜM CENAB-I HAK BİZLERİ PEYGAMBER EFENDİMİZ[sav] ŞEFAATİNE NASİP EYLESİN. ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN.

VE ALEYKÜM SELAM... AMİN İNŞALLAH... ALLAH {C.C.} SİZDENDE RAZI OLSUN...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.