Olmak Için...

1.268 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

EBUBEKİR OLMAK İÇİN;
BALLI SÜT İKRAM EDİLDİĞİNDE
O İÇMEMİŞKEN BEN NASIL İÇERİM DİYE,
SAATLERCE AĞLAMAK
VE SUSTURULAMAMAK LAZIM..!

FATIMA OLMAK İÇİN;
BABASI VEFAT EDERKEN S.A.V.,
BANA İLK KAVUŞACAK SEN OLACAKSIN DEYİNCE,
BAYRAM TEBRİĞİ ALMIŞ
GİBİ SEVİNMEK LAZIM..!

YUSUF OLMAK İÇİN;
KUYULARA ATILMAK LAZIM..!
ZİNDANLARDA YATMAK LAZIM..!

HAMZA OLMAK İÇİN;
LİĞME LİĞME DOĞRANMAK LAZIM....!

İBRAHİM OLMAK İÇİN;
ATEŞLERE ATILMAK LAZIM..!

EYYÜB EL-ENSARİ OLMAK İÇİN;
MİSAFİR GİTTİĞİ EVİN DUVARINDA
SÜSLÜ ÖRTÜYÜ GÖRÜNCE,
SENDE Mİ DÜNYAYA YENİLDİN KARDEŞİM,
BU EVE SON GİRİŞİM,
VE BU EVDE SON YEMEK YEYİŞİM
DEMEK LAZIM..!

alıntı
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.yüreğinize sağlık.Allah razı olsun.
HANIM K

HANIM K

Aktif Üye · 54 mesaj

EYYÜB EL-ENSARİ OLMAK İÇİN;
SÜSLÜ ÖRTÜYÜ GÖRÜNCE,
BU EVE SON GİRİŞİM,
DEMEK LAZIM..!

HARİKA Bİ ESER,KİMİN OLDUĞUNU DA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?ALLAH RAZI OLSUN
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

selamun aleykümkardeşim yüreğine sağlık..Selametle...
istikbal

istikbal

mahsun kulselamün aleyküm kardeşim.yüreğinize sağlık.Allah razı olsun.

Ve alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Benim gözlemlediğim kadar İslama hizmet etmiş peygamberler,sıddıklar,
alimler,evliyalar,şehitler çeşitli sıkıntılar,işkenceler,eziyetler görmüşler ama onlar hiç bir zaman hak olan islam davasından taviz vermemişlerdir.Başa gelen her müsibete,belaya karşı sabır,samimiyet,fedakarlık göstererek Allah c.c. teslimiyetlerini bağlılıklarını ortaya koymuşlardır.Bizlerde inşallah islam davası uğranda göreceğim işkencelere karşı sabırlı olacağız ve Allah c.c. tam bir teslimeyetle bağlanacağız.
Allah c.c. sizden de razı olsun,hayırlı günler...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

istikbalVe alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Benim gözlemlediğim kadar İslama hizmet etmiş peygamberler,sıddıklar,
alimler,evliyalar,şehitler çeşitli sıkıntılar,işkenceler,eziyetler görmüşler ama onlar hiç bir zaman hak olan islam davasından taviz vermemişlerdir.Başa gelen her müsibete,belaya karşı sabır,samimiyet,fedakarlık göstererek Allah c.c. teslimiyetlerini bağlılıklarını ortaya koymuşlardır.Bizlerde inşallah islam davası uğranda göreceğim işkencelere karşı sabırlı olacağız ve Allah c.c. tam bir teslimeyetle bağlanacağız.
Allah c.c. sizden de razı olsun,hayırlı günler...

sanki yaşamış olduğum sıkıntıyı biliyor gibi bana yazdığınız yoruma açıkçası şaşrdım.son 15 gün içinde yaşadığım sıkıntıdan Allahıma sığınarak kurtulmaya çalıştım.evet bende aynen şunu dedim.Rabbime isyan edersem Rabbim bana sormazmı ben peygamberlere,sıddıklara,şehitlere ne sıkıntılar verdim ama sabırlı oldular.senin derdin onların derdinden ,uğramış oldukları zulümden dahamı kötüydü diye.her sıkıntıyla karşılaştığım zaman bunu düşünmeye başladım.Allah sizdende razı olsun.Rabbime emanet olun inşallah.
istikbal

istikbal

HANIM KEYYÜB EL-ENSARİ OLMAK İÇİN;
SÜSLÜ ÖRTÜYÜ GÖRÜNCE,
BU EVE SON GİRİŞİM,
DEMEK LAZIM..!

HARİKA Bİ ESER,KİMİN OLDUĞUNU DA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?ALLAH RAZI OLSUN
Selemu alaykum,Allah c.c. sizden de razı olsun, kusura bakma kardeşim şuan bende eserin kime ait olduğunu bilmiyom.Allah c.c. razı olsun bir kardeş gönderdi.Benimde çok hoşuma gitti kardeşlerimle paylaşmak istedim.
şubat

şubat

Aktif Üye · 80 mesaj

Esselamun aleykum onlar gibi olmak :Ebubekir(r.a) olmak için Ebubekirce yaşamak gerek evine ne bıraktın dediğinde Allah ve Resulü diyebilmek gerek, Fatıma(r.a) olmak için çocukları aç yatarken başkasını düşünebilmek gerek,Yusuf(a.s) olmak için nefsine gem vurmak gerek, Hamza(r.a) olmak için bu davada canını vermek gerek, İbrahim(a.s) olmak için yardımı sadece Allahtan beklemek gerek, Eyüb el ensari(r.a) olmak için bu aşkla yanmak gerek. Allah razı olsun kardeşim gerçekten çok güzel bir paylaşım allah yar ve yardımcın olsun.
istikbal

istikbal

gizemmsevgiselamun aleykümkardeşim yüreğine sağlık..Selametle...

Allah c.c. razı olsun kardeşim,hayırlı günler
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

s.a. emeğine sağlık kardeşim
istikbal

istikbal

şubatEsselamun aleykum onlar gibi olmak :Ebubekir(r.a) olmak için Ebubekirce yaşamak gerek evine ne bıraktın dediğinde Allah ve Resulü diyebilmek gerek, Fatıma(r.a) olmak için çocukları aç yatarken başkasını düşünebilmek gerek,Yusuf(a.s) olmak için nefsine gem vurmak gerek, Hamza(r.a) olmak için bu davada canını vermek gerek, İbrahim(a.s) olmak için yardımı sadece Allahtan beklemek gerek, Eyüb el ensari(r.a) olmak için bu aşkla yanmak gerek. Allah razı olsun kardeşim gerçekten çok güzel bir paylaşım allah yar ve yardımcın olsun.

Allah c.c. razı olsun kardeşim, gerçekten çok güzel ve etkileyici yorum yazmışsınız.:GRabbime emanet olun,hayırlı günler...
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

FATIMA OLMAK İÇİN;
BABASI VEFAT EDERKEN S.A.V.,
BANA İLK KAVUŞACAK SEN OLACAKSIN DEYİNCE,
BAYRAM TEBRİĞİ ALMIŞ
GİBİ SEVİNMEK LAZIM..!

çok güzell Allah razı olsun..
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Kardeşim ALLAH razı olsun hakkaten çok güzel bir paylaşımdı. ALLAHım bizleri peygambereimizin ve ashabının yüzüsuyu hürmetine affeylesinn...selametle...
istikbal

istikbal

sudelets.a. emeğine sağlık kardeşim

Allah c.c. razı olsun kardeşim,hayırlı günler...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.