Günahlarımıza ağlayalımmm

1.373 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

hepinize selamünaleyküm islamiyet gen ailesiii. arkadaşlar şu yılbaşı gecesinde tüm ümmeti müslümanın bütün çirkinlikleri bırakıp günahlarına ağlamasını istiyorum...o kadar ihtiyacımız var ki ağlamaya ALLAH bizlerin günahlarını affetsin..Ağlayalım günahlarımıza ağlayalımm. Günahlarımıza ağlayamadığımız için ağlayalımm. ALLAHım günahlarına ağlayan kişinin bir damla gözyaşı cehennem ateşini söndürür buyuruyor...ne olur gelin RABİAtül ADEVİYYE gibi, VEYSEL KARANİ gibi Günahlarımıza ağlayalımmmm...

Arkadaşlar içimden geldiği gibi yazdım lütfen hakkınızı helal edin.
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum kardeşim ben kendi adıma konusuyorum o kdar asagılık gunahkarımki aglamayı bile beceremıyorum neyse a.e.ol
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

s.a.
okadar güzel yasmisin ki kardesim:A:A
Allah razi olsun. hayirli gecerl
Im_muslim

Im_muslim

erciyes1984Selamunaleykum kardeşim ben kendi adıma konusuyorum o kdar asagılık gunahkarımki aglamayı bile beceremıyorum neyse a.e.ol

Esteğfirullah kardeşim ö ne biçim söz...Yüce ALLAHım o kadar büyükki hiç bir günah onun affedemeyeceği kadar büyük değildir. Biz üzerimize düşeni yapalım kardeşim ne olur lütfen çünkü cehennem hiçbirimizin tahammül edemeyeceğibir yer...Lütfen geç kalmadan tövbe edellimmm...ALLAHa emanet olunuz...
Im_muslim

Im_muslim

fuzgunms.a.
okadar güzel yasmisin ki kardesim:A:A
Allah razi olsun. hayirli gecerl

Aleykümselam kardeşim ALLAHım sizden razı olsun ve sizin hatrınıza bizden de razı olsunn...ALLAHa emanet olunuz...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.