mevlana mezar odasının gerçek hikayesi

4.446 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

muratcrantz, post: 526323, member: 64185sA kardesım allah senden razı olsun ben konyalıyım ama konyaya hıc gıtmedım sımdı konyaya gıtme sevkım arttı odayı merak etmeye basladım :)

AS kardesim...amin ecmain ins.....ne guzel inan ben de okuyunca hemen gidesim geldi ama eim kolum bagli simdi gidemem ama insa en kisa zaman da.....selam ve dua ile...
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

aysunaydın, post: 526331, member: 64185Amin ecmain inşaAllah kardeşim, elinize sağlık, Rabbim razı olur inşaAllah...Çok etkillendim inanın...Allaha emanet olun...

amin ecmain insaAllah kardesim....bende cok etkilendim....Allah a emanet olun...selam ve dua ile...
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

aysem06Selamün Aleyküm çok Etkileyiciydi Allah Razi Olsun Bende Konyaliyim Ama Mevlanayla Ilgili Biçok şeyi Bilmiyorum ..... öğrenecem Inşallah Aeo Teşekkürler

ve aleykum selam kardesim....amin ecmain insaAllah...sansilin ve konyalisin ben olsam bir an once gider bakardim merkaliyim yaa ondan.....insaAllah ogrenirsin tum istediklerini...selam ve dua ile...
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

nesrin_77, post: 526796, member: 60970Selam aleyküm.
Hakikaten çok etkileyici. Emeğinize sağlık.
Allah ( cc ) razı olsun.
Ders alanlardan olabilmek duasıyla.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

ve aleykum selam.....evet gercekten etkileyeci ben okurken heyecanla okudum ve cok merak ettim ins ziyaret etmek nasip olur....Amin ecmain ins....selam ve dua ile....
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

D-e-R-y-A, post: 526800, member: 60970teşekkürler:)

ben tesekkur ederim...:):)
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

cok etkileyici!!!! cok sasirdim ilk defa duydum dogrusu.emegine saglik selam ve dua ile...
efşan

efşan

Aktif Üye · 94 mesaj

çok güzel bi hikayeydi ama merak etmemek elde değil bu sırrı allah razı olsun paylaşım için
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

pakizebölükbascok etkileyici!!!! cok sasirdim ilk defa duydum dogrusu.emegine saglik selam ve dua ile...

ben de cok etkilenmistim okudugum da halende etkileniyorum....merak etmemek elde degil......selam ve dua ile....
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

efşançok güzel bi hikayeydi ama merak etmemek elde değil bu sırrı allah razı olsun paylaşım için

begendigine sevindim.....amin ecmain insaAllah...selam ve dua ile..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim..çok güzel bir konu...selam ve dua ile kalınız..selametle...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

KAAN ERDEM, post: 536084, member: 71142selamünaleyküm kardeşim..çok güzel bir konu...selam ve dua ile kalınız..selametle...

ve aleykum selam abim..begendigne cok sevndim......selam ve dua ile....
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

CEVDET-71, post: 536085, member: 16903SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN

ve aleykum selam abim..amin ecmain...Rabbime emantsin......selam ve dua ile....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.