Türkiye MAlezya olur mu????

2.414 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

Selamun Aleykum

Son günlerde haberlere baktığımda hep bu konu ile meşgul olunduğunu gördüm.İzlediğim kadarıyla Malezya'daki bazı eyaletlerde kamusal alanlarda kapalı olmayan bayanlar çalıştırılmıyorlar..Sanırım bu sebepten Türkiye'de yaşayan başı açık kardeşlerimiz biraz endişeli...
Sadece onların endişelenmemeleri için bu yazıyı yazma gereği gördüm..Eğer bir gün böyle bir durum oluşursa ,biz kimsenin zorla ekmeğinden olmasına göz yummayız.Ben şahsım olarak başı açık kardeşimin sadece bu sebepten zorla çıkarıldığı bir görevde çalışıpta o ekmeği gönül hoşluğuyla yiyemem...[b/]
Evet bu ülke Malezya bile olsa bizler başı açık kardeşlerimizin haklarını asla çiğnemeyiz ve onların yaşama haklarının ellerinden alınmasına seyirci kalmayız...
Hayırlı günler kardeşlerimB)B)B)
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

Hadis-i Şerif:Halk zalimi gördüğünde onu elleri üzerinde ellerini tutarak zulmüne engel olmazlarsa,Allah'ın taraf-ı İlahisinden bir azabın hepsine yapılması uzun sürmez
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

selamun aleykum bız ınsanlarının onun başı acık dıye ınsanlarının ekmegını elınden alınamaz her ne kadar bız kapalı oldugumuz için sahsen kendıme adıma soylemek gerekırse basımızı acılmazmız ıstıyo burası türkıye selametle
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

asıl amaç malezya olup olmaması değil kardeşim ... amaç ortamı nasıl gererim ...

ortam gerilsin insanlar birbirine düşsün müslüman müslümana düşman olsun onlarda reyting pastasından paylarını alsın ... inan başka bir neden yok ...

biz ab ye girelim derken ab bize girecek ... amerika burnumuza kadar girdi kürt devletini kurdu üstümüze saldı salacak ... diğer milletler uzaya gitmiş taaa ordan evimizi gözetliyor ... BİZ HALA BAŞ ÖRTÜSÜ İLE UĞRAŞIYORUZ ... YAZIK ÇOK YAZIK ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

RANAA

RANAA

Aktif Üye · 58 mesaj

Bu kötü bişey mi?

Bu kötü bişey mi?

Malezya ülkesinin yetkililerinden biri olsam Türkiye'nin bu cümlesini çok kınardım.Türkiye Malezya olacakmı?
Malezya yı aşağılarcasına söylenen bişey bu.Halbuki biz kimseye benzemek istemiyoruz.Ne Malezya ne Amerika.Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak sadece özgürlük istiyoruz.
Mohaç

Mohaç

Aktif Üye · 57 mesaj

Her zaman aynı yem atılırsa kimse yemez... Arada atılacak yemin markasını değiştirmek gerek değil mi... Adamlarda değiştirmiş işte... Daha önce Suudi arabistan ile iran marka yem ile yemliyorlardı şimdi ise marka değişikliği oldu işte... Aslında değişen bir şey yok... Anlayacağınız...
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

hayrunissa86, post: 462432, member: 60391selamun aleykum bız ınsanlarının onun başı acık dıye ınsanlarının ekmegını elınden alınamaz her ne kadar bız kapalı oldugumuz için sahsen kendıme adıma soylemek gerekırse basımızı acılmazmız ıstıyo burası türkıye selametle

aleykum selam kardeşim.Allah'ın rahmeti bereketi üzerine olsun...
evet biz kimseye bu zulmün yapılmasına razı olamayız ..Ama biz bu zulme ,hemde daha zalimce olamazdı ,sabrediyoruz.Bugün kimimiz ailesine karşı eve ekmek getiremeğinden boynu bükük,kimimiz okumak isteyip çokta çalışkan olmasına rağmen susturulmuş horlanmış suçlanmış:(Keşke bu zulüm niye diye biri sorsa ,onlar gericiler! demek yerine:(
Rabbim bizim sıkıntılarımızı en kısa zamanda gidersin(amin)
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

koskun, post: 462444, member: 22830asıl amaç malezya olup olmaması değil kardeşim ... amaç ortamı nasıl gererim ...

ortam gerilsin insanlar birbirine düşsün müslüman müslümana düşman olsun onlarda reyting pastasından paylarını alsın ... inan başka bir neden yok ...

biz ab ye girelim derken ab bize girecek ... amerika burnumuza kadar girdi kürt devletini kurdu üstümüze saldı salacak ... diğer milletler uzaya gitmiş taaa ordan evimizi gözetliyor ... BİZ HALA BAŞ ÖRTÜSÜ İLE UĞRAŞIYORUZ ... YAZIK ÇOK YAZIK ...

selamun aleykum kardeşim..
Müslüman müslümana ne acıkı sevgi ve şevkat duyamıyor artık..Daha yanı başımızda Irak ta kardeşlerimiz ne zulüm gördüler,çok üzülüyorum:(bu zulüm bitecek deseler canını feda et deseler gözümü kırpmam :AElbet ilahi adalet tecelli edecek Rahman Rahim olan Rabbim bu zulme son verecek...
Allah tüm sıkıntılarımızı gidersin(amin)
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

RANAAMalezya ülkesinin yetkililerinden biri olsam Türkiye'nin bu cümlesini çok kınardım.Türkiye Malezya olacakmı?
Malezya yı aşağılarcasına söylenen bişey bu.Halbuki biz kimseye benzemek istemiyoruz.Ne Malezya ne Amerika.Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak sadece özgürlük istiyoruz.

selamun aleykum kardeşim
Bence cok güzel bir ülke .Ben bi ömür orada yaşamak isterim,dinimi özgürce yaşamanın tadı nasıl olur kimbilir..
Ben sadece hanı bundan korkup feryat edenler varya onlara seslenmek istedim affınıza sığınarak...
selametle kalın
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

Hadis-i Şerif '' Halk zalimi gördüğünde onu elleri üzerinde ellerini tutarak zulmüne engel olmazlarsa,Allah'ın taraf-ı İlahisinden bir azabın hepsine yapılması uzun sürmez''
AYNALI23

AYNALI23

Üye · 15 mesaj

bizim ülkemiz hiç bir ülkeyle karşılaşmayacak kadar büyük bir ülkedir ve islam ülkesidir ancak açık giyinende kapalı giyinende kardeşimizdir anamızdır babamızdır asla ayrım olmaz ülkemizde başörtüsü sorununun en kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum inşallah düzelir rabbim ülkemize zeval vermesin amin
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Türkiye ne Malezya olacaktır ne avrupa nede amerika...

öncelikle ülkeyi aşağılama komplekksinden vazgeçmeliyizz bu 1.

gündemdeki polemik, çok aşağılayıcı bir şekilde dile getiriliyor kanısındayım..

ülkemiz, Türkiyemiz gelmiş geçmiş en büyük Devletin torunudur..

dolayısı ilede kendi değerleri vardır,,,,

kendi değerleri ile yaşamalı ve kimseye benzememelidir.. buda2.

zamanında yapılan soyutlamaların dönüp dolaşıp

kendine tatbik edileceğinden korkan üç beş kişinin gündeme getirdiği

komik bir dışa vurumudur bu soru.....buda 3.:evet

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

ysmnkaosTürkiye ne Malezya olacaktır ne avrupa nede amerika...

öncelikle ülkeyi aşağılama komplekksinden vazgeçmeliyizz bu 1.

gündemdeki polemik, çok aşağılayıcı bir şekilde dile getiriliyor kanısındayım..

ülkemiz, Türkiyemiz gelmiş geçmiş en büyük Devletin torunudur..

dolayısı ilede kendi değerleri vardır,,,,

MEVLA SONUMUZU HAYR ETSİN... ( AMİN) İLLAKİ DUA İLLAKİ DUA

kendi değerleri ile yaşamalı ve kimseye benzememelidir.. buda2.

zamanında yapılan soyutlamaların dönüp dolaşıp

kendine tatbik edileceğinden korkan üç beş kişinin gündeme getirdiği

komik bir dışa vurumudur bu soru.....buda 3.:evet

ALLAHA EMANET OLUNUZ

EVET KARDEŞİME KATILIYORUM...
İNSAN İNSANDIR. İNSANALRI BİRİBİRNDEN AYIRAN TEK ŞEY İSE İLMİDİR...

BAŞÖRTÜSÜYMÜŞ KONUŞTUĞU LEHÇEYMİŞ ONLARI GÖZ ÖNÜNDE TUTARAK AYRIMCILIK YAPAMAZ BU BENİM KENDİ FİKRİM VE DOĞRU OLDUĞUNA İNANİYORUM...

MEVLA SONUMUZU HAYR ETSİN İNŞAALLAH .( AMİN) İLLAKİ DUA İLLAKİ DUA
muhammet görmüş

muhammet görmüş

Yeni Üye · 4 mesaj

aleyküm selam

aleyküm selam

tuğba kardeşime katılıyorum bacım devam et böyle .........
muhammet görmüş

muhammet görmüş

Yeni Üye · 4 mesaj

soru

soru

arkadaşlar sizce şehitler için fatiha ve yasini şerif okumak doğrumu şair ne demiş sana aguşunu açmış duruyor peygamber yalnış şeyler olmasın arkadaşlar şehitlere dua göndermek anlamsızca........:allaha emanet olun
muhammet görmüş

muhammet görmüş

Yeni Üye · 4 mesaj

tuğba bacım siz nerde oturuyorsunuz............
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.