Mesleğiniz Ney?

1.314 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
abdullah_47

abdullah_47

Kıdemli Üye · 178 mesaj

S.a Bu Bölümde Isteyen Kendi Mesleğini Yazsin Zorlama Yoktur Kolay Gelsin

Ben Başliyorum Ben öğrenciyim Oks Ye Hazirlaniyom

Kolay Gelsin Buyrun....
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

a.s. unıversıte bu yıl bıttı PEYZAJ TEKNIKERIYIM ıs arıorum ılgılılere duyrulur :D
abdullah_47

abdullah_47

Kıdemli Üye · 178 mesaj

lavesa.s. unıversıte bu yıl bıttı PEYZAJ TEKNIKERIYIM ıs arıorum ılgılılere duyrulur :D

S.A İNŞALLAH ARADIĞINIZ İŞİ BULURSUNUZ ALLAH C.C EMANET OLUN
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

SA
BENDE OGRENCIYIM IKINCI SENEM SU AN COCUK UZMANI EGITIMCI OLCAM INSALLAH
abdullah_47

abdullah_47

Kıdemli Üye · 178 mesaj

GUNAY9328SA
BENDE OGRENCIYIM IKINCI SENEM SU AN COCUK UZMANI EGITIMCI OLCAM INSALLAH

VE ALEYKÜM SELAM... İNŞALLAH OLURSUNUZ HAYIRLI GÜNLER
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

arkadaşlar bende ankarada özel bir şirkettin idari bölümünde muhasebe sorumlusuyum.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm bende henüz 19 yaşımda olmama rağmen 2 yıldır cep telefon (satış teknisyenlik) aklınıza ne gelirse kendi işyerimiz var çalışıyorummm:A:A kimse duymasın ama cep telefonlarını hiç sevmiyorummm Rabbimize emanet olun sağlıcakla kalın:H
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum bende anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum universiteye devam etmedim keske evlenmek yerine okusaydim pismanimm...:(:(
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

huzunlu_gurbetselamunaleykum bende anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum universiteye devam etmedim keske evlenmek yerine okusaydim pismanimm...:(:(

AS.NİYE ÖYLE DEDİN CANIM KARDEŞİM.ÜZÜLDÜM.BU ARADA SENİ GÖREMİYORUM KAÇGÜNDÜR.YERİN GÖRÜNMÜYOR SANMA.
BU ARADA BENDE MUHASEBECİYİM MALESEF.:H
abdullah_47

abdullah_47

Kıdemli Üye · 178 mesaj

mahsun kulAS.NİYE ÖYLE DEDİN CANIM KARDEŞİM.ÜZÜLDÜM.BU ARADA SENİ GÖREMİYORUM KAÇGÜNDÜR.YERİN GÖRÜNMÜYOR SANMA.
BU ARADA BENDE MUHASEBECİYİM MALESEF.:H

s.a neden malesef diosun ki işini beğen miyo mususun??
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

abdullah_47s.a neden malesef diosun ki işini beğen miyo mususun??

yok yok olurmu oyle sey asla oyle bisey yok ama okuluma devam etmememin uzuntusunu yasiyorum su aralar sadece okadar selam ve dua ile...:H
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

abdullah_47S.a Bu Bölümde Isteyen Kendi Mesleğini Yazsin Zorlama Yoktur Kolay Gelsin

Ben Başliyorum Ben öğrenciyim Oks Ye Hazirlaniyom

Kolay Gelsin Buyrun....

inşaalah kazanırsın sınavını.senin çalış sınavına ALLAHım sana yardım eder.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

huzunlu_gurbetyok yok olurmu oyle sey asla oyle bisey yok ama okuluma devam etmememin uzuntusunu yasiyorum su aralar sadece okadar selam ve dua ile...:H

üzülme sein için bun hayırlı olduğunu düşün önüne bak.bundan sonra hayatını daha farklı şekilde yönlendirmeye çalış.
ZİşaN

ZİşaN

Üye · 29 mesaj

Ögrenci ve Ögretmenim..

İkisinin de tadı bambaska..
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

huzunlu_gurbetselamunaleykum bende anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum universiteye devam etmedim keske evlenmek yerine okusaydim pismanimm...:(:(

Ve aleyküm selam kardeşim; niye öyle dedin ya ne güsel ikisinide yapmışsın maşallah.Hem meslek edinmişsin hemde evlenmişsin :) Şuan çalışmıyorsun galiba ondan mı?
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

bende hemşireyim
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.