Magazinle uyutuluyoruz.

1.908 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

selam

selam

erciyes1984Vealeykumselam ben Kayseriliyim.Allahın rahmeti üzerimize olsun.

selam aleyküm hemşehrim sevindim bi hemşeri bulduguma allaha emanet olun inşallah
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

yazdiklarinizin harfi harfine katiliyorum size.ne kadarda magazin programini ozlellikle oturup izlemesemde dediginiz gibi haber kusaginda bile gozumuze sokuyorlar.beni hic ilgilendirmiyor kim kiminle ne yapmis diye.umrumdada degil.hele vatanimizin onca dertleri varken bunlarla zamanini gecirenleride hic anlamIS degilim.diyecek bisey bulamiyorum.YUCE RABBIM DOGRU YOLA ULASTIRMAYI NASIP ETSIN.KALPLERIMIZI KORELTMESIN.
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

selamun aleyküm.tabi ki ben de diğer yazan arkadaşlar gibi katılıyorum size.gündeme getirdiğiniz için sağolunuz.ancak şunu bilmeliyiz ki tv yi bu boyuta getiren aslında bizim zevklerimiz.böyle programlar elbette yapılacak.ama bir süre sonra bakıldı ki ilgi çekmiyor reyting rekoru kıramıyor hemen yayından kaldırılacaktır yoksa izlenmeyen bir program neden yayınlansın ki bundan yayıncılar büyük zarar görür.demek ki izleniyor.aslında hatanın yarısı yayıncılardaysa yarısı da bizdedir.genel olarak konuşuyorum evet.insanlarımız izlemese böyle programlar olmazdı.izleyenleri dışlamak mı gerekir yoksa faydalı olan şeyleri ekrana nasıl sunmalıyız onu mu düşünmek gerekir artık hayırlısı olsun.saygılar selamlar..
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

islam_güneşiselamun aleyküm.tabi ki ben de diğer yazan arkadaşlar gibi katılıyorum size.gündeme getirdiğiniz için sağolunuz.ancak şunu bilmeliyiz ki tv yi bu boyuta getiren aslında bizim zevklerimiz.böyle programlar elbette yapılacak.ama bir süre sonra bakıldı ki ilgi çekmiyor reyting rekoru kıramıyor hemen yayından kaldırılacaktır yoksa izlenmeyen bir program neden yayınlansın ki bundan yayıncılar büyük zarar görür.demek ki izleniyor.aslında hatanın yarısı yayıncılardaysa yarısı da bizdedir.genel olarak konuşuyorum evet.insanlarımız izlemese böyle programlar olmazdı.izleyenleri dışlamak mı gerekir yoksa faydalı olan şeyleri ekrana nasıl sunmalıyız onu mu düşünmek gerekir artık hayırlısı olsun.saygılar selamlar..
Vealeykumselam kardeşim duyarlılıgın için sagol Allah razı olsun.
erciyes1984

erciyes1984

@ebruliyazdiklarinizin harfi harfine katiliyorum size.ne kadarda magazin programini ozlellikle oturup izlemesemde dediginiz gibi haber kusaginda bile gozumuze sokuyorlar.beni hic ilgilendirmiyor kim kiminle ne yapmis diye.umrumdada degil.hele vatanimizin onca dertleri varken bunlarla zamanini gecirenleride hic anlamIS degilim.diyecek bisey bulamiyorum.YUCE RABBIM DOGRU YOLA ULASTIRMAYI NASIP ETSIN.KALPLERIMIZI KORELTMESIN.

Selamunaleykum sonuna kadar haklısın böyle duyarlı kardeşlerimizin olması bana umut veriyor Allah razı olsun.
yavuz71

yavuz71

Üye · 15 mesaj

konuyla dolaylı olarak bağlantısı olan fıkrayı paylaşmak istiyorum
insanları günaha sevkeden filmlerden birinde başrolü alan sanatçı ölüyor ve cehenneme gidiyor yaklaşık günahlarından ötürü cehennemde 50 yıl yanıyor ve cehennemden ayrılıp cennete gideceği zaman geliyor. büyük bir sevinçle cehennemden çıkıp cennete giderken zebani onu kolundan yakalayıp cehenneme tekrar alıyor. bu hemen diyor ben günahlarımın cezasını çektim cennete gitmek istiyorum diyor. ZEBANİNİN VERDİĞİ CEVAP İNSANI GERÇEKTEN DEHŞETE DÜŞÜRÜYOR SENİN FİLM TEKRAR VİZYONA GİRDİ Bİ 50 YIL DAHA YANACAKSIN...
erciyes1984

erciyes1984

yavuz71, post: 525060, member: 14336konuyla dolaylı olarak bağlantısı olan fıkrayı paylaşmak istiyorum
insanları günaha sevkeden filmlerden birinde başrolü alan sanatçı ölüyor ve cehenneme gidiyor yaklaşık günahlarından ötürü cehennemde 50 yıl yanıyor ve cehennemden ayrılıp cennete gideceği zaman geliyor. büyük bir sevinçle cehennemden çıkıp cennete giderken zebani onu kolundan yakalayıp cehenneme tekrar alıyor. bu hemen diyor ben günahlarımın cezasını çektim cennete gitmek istiyorum diyor. ZEBANİNİN VERDİĞİ CEVAP İNSANI GERÇEKTEN DEHŞETE DÜŞÜRÜYOR SENİN FİLM TEKRAR VİZYONA GİRDİ Bİ 50 YIL DAHA YANACAKSIN...
Selamunaleykum kardeşim tam yerinde olmuş Allah razı olsun selametle.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.