çin'li Muhammed
736 görüntülenme · 5 yanıt
ALLAH CC RAZI OLSUN İNŞALLAH..
DEĞERLİ ABİMİZİN SESİNDEN DE DİNLEMEK ÇOK HOŞ OLDU(adını unuttum,her sabah stv de sabah haberleri sunuyor)..
BU HİKAYEYİ,BURADAKİ Bİ PAYLAŞIMDA OKUMUŞTUM..DEĞRELİ Bİ ABİMİZDİ,YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM..
SENİN DE SAYENDE DİNLEMİŞ OLDUM..Rabbim ümmet_i muhammedi ,emirlerine uyabilenlerden eylesin her daim..
:T
eselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
selam ve dualarımla..
DEĞERLİ ABİMİZİN SESİNDEN DE DİNLEMEK ÇOK HOŞ OLDU(adını unuttum,her sabah stv de sabah haberleri sunuyor)..
BU HİKAYEYİ,BURADAKİ Bİ PAYLAŞIMDA OKUMUŞTUM..DEĞRELİ Bİ ABİMİZDİ,YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM..
SENİN DE SAYENDE DİNLEMİŞ OLDUM..Rabbim ümmet_i muhammedi ,emirlerine uyabilenlerden eylesin her daim..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesALLAH CC RAZI OLSUN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..
ALEYNA VE ALEYKÜN SALAM VE RAHMETÜLLAHİ VE BEREKATUHU
ALLAH SZİDEN RAZI OLSUN.. SELAMETLE KALIN.
ALLAH SZİDEN RAZI OLSUN.. SELAMETLE KALIN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24530-cin-li-muhammed · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hz. Muhammed'in ahlakı hz. Muhammed’in güzel ahlakı Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- Allahümme salli alâ Muhammed ve alâ âli Muhammed İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- Ya Muhammed,Ey Can Ahmed (ilahi hz.muhammed s.a.v.) İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Benim Muhammed'im Nurdan Ahmed'im Resimler 2 cevap
- Eşsiz örnek Hz. Muhammed (sav) Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1 cevap
- Kur'an'ı Anlamada Yöntem... Muhammed Gazali... Kur'an'ı kerim ile ilgili kitaplar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.