nurgül yeşilçay 18+
1.882 görüntülenme · 10 yanıt
çok komik konu açip bunlarda sazanlarimiz demek bence çok ayip kirildim dogrusu selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbetçok komik konu açip bunlarda sazanlarimiz demek bence çok ayip kirildim dogrusu selam ve dua ile...
neden ayıpki ordaki balıklara sazan denilmiş.hem neden kırıldınki üzdüysem özür dilerim.a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
ekremeeeneden ayıpki ordaki balıklara sazan denilmiş.hem neden kırıldınki üzdüysem özür dilerim.a.e.o
tesekkur ederim ama oraya sazan resmi koyunca soyle oldu bana gore biz nurgul yesilçay 18+ gorup forumu açnca bisey zannetmis olup bulamayinca sazan olmus oluyoruz gibi oldu yani anlatabildim mi?? sizde a.e.o
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbettesekkur ederim ama oraya sazan resmi koyunca soyle oldu bana gore biz nurgul yesilçay 18+ gorup forumu açnca bisey zannetmis olup bulamayinca sazan olmus oluyoruz gibi oldu yani anlatabildim mi?? sizde a.e.o
tamam kardeş anladım kusuruma bakmayın a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
huzunlu_gurbettesekkur ederim ama oraya sazan resmi koyunca soyle oldu bana gore biz nurgul yesilçay 18+ gorup forumu açnca bisey zannetmis olup bulamayinca sazan olmus oluyoruz gibi oldu yani anlatabildim mi?? sizde a.e.o
HEMİDE AYNALI SAZAN OLDUK :K Ben allah allah bu sanatçının burda işi ne dedim açınca zom oldum :B
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24497-nurgul-yesilcay-18 · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.