====Benim Adım Neydi Anne...! ====

4.202 görüntülenme · 45 yanıt

Paylaş:
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

RE: ====Benim Adım Neydi Anne...! ====

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..GERÇEKTEN DE GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLDUM,İÇİM SIZLADI..KEŞKE HER DAİM BÖYLE OLABİLSEK,ONLARI DÜŞÜNÜP DERTLERİYLE DERTLENEBİLSEK..VE ACILARINI YÜREĞİMİZDE HİSSEDEBİLSEK AMA NERDE..BİR İKİ SAAT SONRA AYNI HAYATIMIZA DEVAM EDİYOR VE ONLARI ADETA DERTLERİYLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ..ZATEN ŞU CÜMLE HER ŞEYİ ÖZETLEMİYORMU:''ONLARI ANLAYABİLSEYDİK BU HALDE OLMAZLARDI ŞİMDİ..''RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN..BİZLERE DE BİR NEBZE DE OLSA ŞUUR VERSİN..VE KARDEŞLERİNİN DERDİYLE DERTLENEBİLMEK NASİB ETSİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

:(:(:(
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(RABBIM YARDIMCILARI OLSUN.BIZIMDE IDRAKLARIMIZI ACSIN.ALLAH RAZI OLSUN ABI:(
iKRA-OKU...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RECEB-I KAMER yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..GERÇEKTEN DE GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLDUM,İÇİM SIZLADI..KEŞKE HER DAİM BÖYLE OLABİLSEK,ONLARI DÜŞÜNÜP DERTLERİYLE DERTLENEBİLSEK..VE ACILARINI YÜREĞİMİZDE HİSSEDEBİLSEK AMA NERDE..BİR İKİ SAAT SONRA AYNI HAYATIMIZA DEVAM EDİYOR VE ONLARI ADETA DERTLERİYLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ..ZATEN ŞU CÜMLE HER ŞEYİ ÖZETLEMİYORMU:''ONLARI ANLAYABİLSEYDİK BU HALDE OLMAZLARDI ŞİMDİ..''RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN..BİZLERE DE BİR NEBZE DE OLSA ŞUUR VERSİN..VE KARDEŞLERİNİN DERDİYLE DERTLENEBİLMEK NASİB ETSİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

:(:(:(

B)B)B)
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

B)B)B)
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Es selamün aleyküm;

''Onları anlayabilmek için onların yaşadıklarını mı yaşamak gerek.......HAYIR....Onları anlamak için iMAN gerek,ALLAH aşkı gerek,MUHAMMED aşkı gerek,dunyanın boyununa geçirdiği nefs,mal,makam ipini çıkartarak İMAN,İSLAM ipini dünyanın başına geçirerek onu peşinden sürükleyip onlarla olmak gerek''

:A Allah (c.c) razı olsun muaz... selam ve dua ilee
FATOS ERCAN

FATOS ERCAN

Yeni Üye · 4 mesaj

BEN ÖZLEDİM BABADEMEYİ DİYEBİLME...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.