SELAMUN ALEYKÜM,ALLAH C.C. RAZI OLSUN SENDENKİ BİR ÇOK MESAJINA BAKTIM BİRLİK BERABERLİĞE VURGU YAPIYORSUN.DİYECEK TEK BİR ŞEY VAR...
YÜCE ALLAH C.C. TÜM MÜSLÜMANLARA BİLİNÇLENMEMİZİ,BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLMAMIZI NASİP ETSİN.
2.116 görüntülenme · 29 yanıt
Bahar_58 yazdı:
___"Ağacın dallarının yukarılara doğru uzanmasıyla beraber kökü de toprağın derinliklerine doğru iner. Ağacın hayatı köke bağlıdır. Kök ne kadar sağlamsa yukarısı da o ölçüde canlı ve hayattardır."___
Selamun Aleyküm
Allah Razi Olsun Emeginize Saglik...__B)
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK BEN SÖYLEYECEK SÖZ BULAMADIM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
yalan_yalan yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
BİZ BU KONU İÇİNDE SORULARIN KAÇINA CEVAP VEREBİLİYORUZ ACABA???
EMEGİNİZE SAGLIK.AMA BİZİMKİ ANLIK İBRET ALMAKTIR.DAİMİ OLSAYDI BİZLER BU KADAR AÇILIP SAÇILMAZDIK.
NEFİS NEFİS NEFİS ....................................Emeğine sağlık abim.Allah a emanet ol.selametle..
cemile_drn yazdı:
s.a. gülmek hakkımız mı diye başlığı okuyunca ,"değil" dedim,yazıyı okudum ve değil demek bile yetersiz geldi.
Allah razı olsun kardeşim bu yazıyı paylaştığın için.
"Hasılı unutulmamalıdır ki, Allah ve Rasulullah'ın adını yayma dert ve ızdırabını vicdanında duyanlar, hayırlı bir nesil bırakma gayreti içinde olmazlarsa kendi enkazları altında kalma tehlikesiyle yüz yüze kalabilirler."
en acı kısmı da bu ,Rabbim böyle bi tehlikeden korusun hepimizi.yapılması gerekenleri bilip de bu gayretten geri durmaktan Allah'a sığınıyorum.Allah'a emanet olun.Allah yar ve yardımcınız olsun...selam ve dua ile...
ZEHRA MELEK yazdı:
s.a.Emeğine sağlık abimB)
çok güzel bi paylaşım....
Hasılı unutulmamalıdır ki, Allah ve Rasulullah'ın adını yayma dert ve ızdırabını vicdanında duyanlardemişsin...
kardeşlerim acaba biz bu gruptanmıyız...yeterince derdine düştükmü acaba.....:(:(:(
gülmeyi hak ediyormuyuz...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16772-ozlenen-insan · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.